آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۰۲۵

نخستین عکس از سلاح سری بویینگ هنگام عملیات

فضاپیمای «X-37B» که ساخت کمپانی بویینگ است می‌تواند مدار حرکت خود دور کره زمین را تغییر دهد. این سلاح سری در نیروی فضایی ارتش آمریکا به کار گرفته می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «X-37B» که از بیش از یک سال پیش در فضا مشغول انجام عملیاتی مخفی است، اواخر دسامبر سال ۲۰۲۵ با موشک فالکون هِوی به مدار فرستاده شد. بر اساس ادعای نیروی فضایی ارتش آمریکا، برای اطمینان یافتن از سلامت این هواگرد که در مدار بیضوی بالای زمین (HEO) مشغول انجام ماموریت است، این عکس گرفته شده است. 

این پرنده عجیب فضایی می‌تواند مسیر حرکت مداری خود را دور کره زمین را با مانوری تحت عنوان «ترمزگیری هوایی»‌ با مصرف حداقلی سوخت و به شکلی ایمن تغییر دهد. 

هواپیمای فضایی مرموز «X-37B» 

«X-37B» ساخت کمپانی بوئینگ، یک هواپیمای فضایی روباتیک با قابلیت استفاده مجدد است که نیروی فضایی آمریکا آن را اداره می‌کند. این هواپیمای فضایی موتوری خاص خودش ندارد و بیشتر یک گلایدر فضایی است که توسط اطلس V یا پرتابگر فضایی فالکون هوی اسپیس ایکس به فضا حمل می‌شود. بعد از اتمام ماموریت، «X-37B» دوباره وارد جو زمین شده و در مرکز فضایی کندی فرود خواهد آمد.

این هواپیمای فضایی کوچک، شبیه به شاتل فضایی اصلی ولی به مراتب کوچکتر از آن است و طول آن ۸.۸ متر و ۲.۹ متر ارتفاع دارد و طول بال آن ۴.۳ متر است و محفظه باری آن در ابعاد ۲ در۱ متر است که هنگام پرتاب توسط درهای تاشو پوشیده می‌شود. تا امروز دو نمونه از «X-37B» ساخته شده است.

نیروی فضایی ارتش آمریکا فقط اطلاعات اندکی درباره آزمایش های انجام شده توسط این پرنده مرموز فاش کرده است. رقبای آمریکا از جمله روسیه و چین درباره این پرنده گمانه‌زنی‌هایی کرده‌اند که در نوع خود جالب است. دیمیتری روگوژین، رئیس سابق آژانس فضایی روسیه، در مصاحبه با شبکه خبری دولتی روسیه-۲۴ ادعا کرد که این فضاپیما می‌تواند برای جاسوسی یا حمل سلاح های کشتار جمعی مورد استفاده قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار