آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۴۱۰

ابداع فناوری نوین در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده

دانشمندان فناوری جدیدی را برای ساخت بافت‌های پیشرفته در زمینه پزشکی بازساختی توسعه داده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشمندان دانشگاه دولتی فنی ساراتوف و موسسه فوتونیک مسکو، فناوری جدیدی را برای ساخت بافت‌های پیشرفته در زمینه پزشکی بازساختی توسعه داده‌اند.

این شاخه از پزشکی به ترمیم، بازسازی یا جایگزینی بافت‌ها و اندام‌های آسیب‌دیده یا از دست رفته می‌پردازد. فناوری جدید به رشد سریع ساختار‌های سلولی کمک می‌کند و پس از انجام آزمایش‌های لازم، مجوز‌های لازم را دریافت کرده‌است. 

این نوآوری بر پایه ساخت داربست‌های زیستی (ماتریس) پلیمری به‌کمک فناوری سیالات فوق‌بحرانی تولید شده‌است و می‌تواند برای ایجاد ژل‌ها یا نانوساختار‌های مورد استفاده در پزشکی نیز مورد استفاده قرار گیرد. داربست‌های زیستی دارای اندازه ده تا صد میکرومتر هستند و سطح بالایی از اتصال متقابل دارند.

فناوری یادشده یک سکوی امیدوارکننده برای ایجاد اسکافولد‌ها در زمینه پزشکی بازساختی و مهندسی بافت هستند. اسکافولد‌ها نوعی ساختار برای سلول‌ها محسوب می‌شوند که برای ترمیم بافت‌ها و اندام‌های آسیب‌دیده مانند بخشی از رگ، اندام یا پوست استفاده می‌شوند.

ویژگی مهم این فناوری استفاده از حالت فوق‌بحرانی مواد، از جمله دی‌اکسیدکربن، به عنوان عامل کف‌ساز است. این حالت ترکیبی از خواص فیزیکی و شیمیاییِ فاز مایع و گاز را دارد که باعث افزایش کارایی فرآیند می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار