کد خبر:۱۲۴۵۴۹۳

فریاد اعتراض برنامه‌نویس مایکروسافت: دست‌هایتان به خون مردم غزه آغشته است!

ابتهال ابو سعد، برنامه‌نویس مایکروسافت، با اعتراض علنی به همکاری این شرکت با رژیم صهیونیستی، مایکروسافت را به همدستی در کشتار مردم غزه متهم کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ابتهال ابو سعد، یکی از برنامه‌نویسان شرکت «مایکروسافت»، به‌صورت علنی علیه حمایت شرکت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه اعتراض کرده است. او در پیامی به همکاران خود، درباره همدستی در حمایت از اشغالگری هشدار داده است.

ابتهال ابو سعد، برنامه‌نویس مایکروسافت، طی مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت، سخنرانی مصطفی سلیمان، مدیر اجرایی هوش مصنوعی مایکروسافت، را قطع کرد و با فریاد گفت:«مایکروسافت مسئول کشتار ۵۰ هزار نفر در غزه است... شرم بر شما! از این جنگ بهره‌برداری می‌کنید. دست از استفاده از هوش مصنوعی برای نسل‌کشی در منطقه ما بردارید. دستان همه کارکنان مایکروسافت به خون آغشته است. چگونه جرأت می‌کنید جشن بگیرید در حالی که مایکروسافت کودکان را می‌کشد؟ شرم بر شما!»

این جملات از زبان ابتهال ابو سعد، هنگام اعتراض به همکاری مایکروسافت با ارتش رژیم صهیونیستی، بیان شد. این شرکت از فناوری‌های هوش مصنوعی، سرورها و خدمات ابری «Azure» برای حمایت از حملات نظامی در غزه استفاده کرده است.

اعتراض پس از مراسم

پس از اخراج از مراسم و انتشار ویدئوی اعتراض در شبکه‌های اجتماعی، ابتهال ابو سعد پیامی به هزاران نفر از همکاران خود ارسال کرد و توضیح داد:«اسم من ابتهال است و به مدت ۳.۵ سال به عنوان مهندس نرم‌افزار در بخش هوش مصنوعی مایکروسافت کار کرده‌ام. امروز صحبت کردم چون متوجه شدم بخشی که در آن کار می‌کنم، به نسل‌کشی مردم فلسطین کمک می‌کند.»

او در پیام خود افزود:«هیچ گزینه اخلاقی دیگری نداشتم، به‌ویژه پس از مشاهده تلاش مایکروسافت برای سرکوب هرگونه اعتراض از سوی همکارانی که می‌خواستند به این مسئله بپردازند. طی یک سال و نیم گذشته، جامعه عربی، فلسطینی و اسلامی ما در مایکروسافت مورد آزار، تهدید و سکوت قرار گرفت، بدون اینکه هیچ‌گونه پاسخگویی وجود داشته باشد.»

ابتهال ادامه داد:«تلاش‌های ما برای بیان نظراتمان یا با بی‌توجهی روبرو شد یا با اخراج همکارانی که تنها یک لحظه سکوت داشتند. هیچ راه دیگری برای شنیده شدن صدایمان وجود نداشت.»

ادامه نسل‌کشی در غزه

ابتهال در پیام خود به ادامه نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی طی یک سال و نیم گذشته اشاره کرد؛ از جمله بمباران‌های بی‌هدف، حمله به بیمارستان‌ها و مدارس و سیاست‌های آپارتاید.
او گفت:«تصاویر کودکان خون‌آلود و گریه والدین تأثیر عمیقی بر من گذاشته است. رژیم صهیونیستی نسل‌کشی در غزه را از سر گرفته و چند روز پیش ۱۵ امدادگر را در یک جنایت جنگی دیگر اعدام کرد.»

ابتهال تأکید کرد که فناوری‌های هوش مصنوعی مسئول بخشی از این جنایات شده‌اند و این موضوع فاجعه کشتار را تشدید کرده است.

همدستی در جنایات رژیم صهیونیستی

ابتهال ابو سعد در پیام خود گفت:«وقتی به بخش هوش مصنوعی پیوستم، مشتاق بودم در توسعه فناوری‌هایی برای بهبود زندگی انسان‌ها مشارکت کنم. اما هیچ‌کس به من نگفت که مایکروسافت محصولاتم را به ارتش و دولت رژیم صهیونیستی می‌فروشد تا از روزنامه‌نگاران، پزشکان، امدادگران و خانواده‌های غیرنظامی جاسوسی کنند و آنها را بکشند.»

وی افزود:«اگر می‌دانستم که کارم به جاسوسی و هدف‌گیری فلسطینی‌ها کمک می‌کند، هرگز به این بخش نمی‌پیوستم.»

افزایش استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی

ابتهال اشاره کرد که استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از فناوری‌های هوش مصنوعی مایکروسافت و «OpenAI» در مارس گذشته نسبت به قبل از اکتبر ۲۰۲۳ حدود ۲۰۰ برابر افزایش یافته است. همچنین حجم داده‌های ذخیره شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در سرورهای مایکروسافت بین اکتبر ۲۰۲۳ و ژوئیه ۲۰۲۴ به بیش از ۱۳.۶ پتابایت رسید.

او گفت:«ارتش رژیم صهیونیستی از سرویس ابری Azure برای جمع‌آوری داده‌های نظارتی، از جمله تماس‌های تلفنی و پیام‌های صوتی، استفاده می‌کند. سپس این داده‌ها با سیستم‌های هدف‌گیری داخلی رژیم صهیونیستی مقایسه می‌شوند.»

ابتهال همچنین اشاره کرد که مایکروسافت در پروژه‌های حساس ارتش رژیم صهیونیستی مانند بانک اهداف و ثبت جمعیت فلسطینی مشارکت دارد.

سکوت شما یعنی همدستی

او در پایان پیام خود به همکارانش گفت:«حتی اگر کار شما مستقیماً به خدمات ابری نظامی مربوط نباشد، با کار کردن در مایکروسافت که به اشغالگری رژیم صهیونیستی کمک می‌کند، شریک جرم هستید. سکوت شما، همدستی است. بخشی از حقوق شما از خون قربانیان پرداخت می‌شود و وظیفه ماست که با نقض حقوق بشر توسط مایکروسافت مقابله کنیم.»

یک گزارش از خبرگزاری «آسوشیتد پرس» نشان می‌دهد که مایکروسافت قراردادی به ارزش ۱۳۳ میلیون دلار با وزارت دفاع رژیم صهیونیستی دارد. همچنین در فوریه گذشته، پنج کارمند مایکروسافت به دلیل اعتراض به این قراردادها از جلسه با مدیرعامل شرکت، ساتیا نادلا، اخراج شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار