آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۰۴۲

جزئیات جدید از جنایت صهیونیست‌ها در قتل امدادگران

تنها بازمانده جنایت شنیع صهیونیست‌ها در کشتار امدادگران غزه با بیان اینکه نیرو‌های اشغالگر عامدانه امدادگران را در آمبولانس‌ها و خودرو‌های دفاع مدنی قتل عام کردند، گفت دشمن صهیونیستی برای پنهان کردن شواهد این جنایت، خودرو‌ها و سرنشینان آن را دفن کرد.
جزئیات جدید از جنایت صهیونیست‌ها در قتل امدادگران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در پی افشای ابعاد جنایت صهیونیست‌ها در کشتار عامدانه امدادگران در رفح در جنوب نوار غزه، «منذر عابد» عضو داوطلب هلال احمر فلسطین که تنها بازمانده این جنایت اشغالگران است می‌گوید که هرگز جزئیات جنایت ارتش صهیونیستی در هدف قرار دادن او و همکارانش در شهر رفح در جنوب نوار غزه در تاریخ ۲۳ مارس را فراموش نخواهد کرد.

در این کشتار هولناک ۱۵ نفر از اعضای هلال احمر و تیم دفاع مدنی غزه که طبق قوانین بین‌المللی باید تحت محافظت باشند، به شهادت رسیدند.

منذر عابد که تنها بازمانده این کشتار وحشیانه است، درباره جزئیات حمله صهیونیست‌ها به امدادگران گفت: تیم هلال احمر و دفاع مدنی غزه در پاسخ به کمک خواهی زخمی‌های غیرنظامی که اسرائیل در محله تل السلطان در غرب شهر رفح آنها را محاصره کرده بود، به سمت این منطقه به راه افتادند. این تیم متشکل از ۱۰ امدادگر و ۵ عضو تیم دفاع مدنی و یک کارمند آژانس سازمان ملل متحد بود که به سمت رفح رفتند تا غیرنظامیان را نجات دهند.

این امدادگر فلسطینی که ۳۰ سال دارد، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آناتولی اظهار داشت: ما گزارشی مبنی بر وقوع تلفات در محله تل السلطان در رفح دریافت کردیم و فوراً به سمت این منطقه به راه افتادیم. آمبولانس‌های وابسته به هلال احمر چراغ‌های خود را از داخل و خارج روشن کرده بودند.

وی ادامه داد: ما به محض اینکه به محل حادثه رسیدیم، مورد تیراندازی شدید و مستقیم نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی قرار گرفتیم و من مجبور شدم پشت آمبولانس دراز بکشم و صدای نفس‌های آخر همکارانم را می‌شنیدم. سپس تعدادی از نیرو‌های ویژه ارتش اسرائیل آمده و در ماشین را باز کردند. آنها به زبان عبری حرف می‌زدند و سر من را روی زمین گذاشتند تا همکارانم را نبینم و نفهمم که چه بلایی سرشان آمده است.

عابد افزود: نیرو‌های اشغالگر بعد از تیراندازی به سمت آمبولانس مرا بیرون کشیده و چشمانم را بستند و به مدت ۱۵ ساعت از من بازجویی و سپس آزادم کردند. آنها با قنداق تفنگ مرا مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند و شکنجه کردند. نظامیان صهیونیست نام، آدرس و مشخصات من را چند بار پرسیدند و هر بار که جواب می‌دادم بیشتر مرا کتک می‌زدند و از شدت شکنجه آرزوی مرگ داشتم.

این تنها بازمانده جنایت صهیونیست‌ها در کشتار امدادگران گفت: نیرو‌های اشغالگر با بولدوزر‌ها شروع به ایجاد چند چاله کردند و بعد از تیراندازی مجدد به سمت امدادگران در داخل آمبولانس‌ها و خودرو‌های دفاع مدنی، این خودرو‌ها را دفن کردند.

وی ادعای ارتش رژیم صهیونیستی را مبنی بر اینکه آمبولانس‌ها و خودرو‌های دفاع مدنی غزه چراغ‌های خود را روشن نکرده بودند، کاملا تکذیب و تاکید کرد که منطقه‌ای که ما در آن بودیم یک منطقه عملیات نظامی نیست، بلکه یک منطقه بشردوستانه و مملو از غیرنظامیان است. آنچه که ارتش صهیونیستی انجام داد جنایت علیه بشریت بود و سعی داشت با دفن امدادگران و خودرو‌های آنها حقیقت و شواهد این جنایت را پنهان کند.

در ساعت ۵:۲۰ صبح روز ۲۳ مارس یک تیم مشترک متشکل از اعضای تیم‌های دفاع مدنی و هلال احمر و یکی از نهاد‌های امدادی بین‌المللی در پاسخ به تماس‌های غیرنظامیان زخمی و محاصره شده در منطقه تل السلطان در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه به سمت این منطقه حرکت کردند.

در ۳۰ مارس یعنی ۸ روز بعد، هلال احمر فلسطین اعلام کرد که پیکر ۱۴ تن از امدادگران از جمله ۸ نفر از تیم هلال احمر، ۵ نفر از تیم دفاع مدنی و یک کارمند یکی از آژانس‌های سازمان ملل را در رفح پیدا کرده است.

پیکر‌های این شهدا در یک گور جمعی و در حالی که برخی از آنها دستبند به دست داشتند و آثار گلوله در سر و سینه‌هایشان دیده می‌شد کشف شد. پیکر‌های این امدادگران حدود ۲۰۰ متر از محل خودرو‌های آنها فاصله داشت و خودرو‌ها نیز منهدم شده بودند.

در ۳۱ مارس ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای حمله به آمبولانس‌ها را تکذیب و اعلام کرد که این خودرو‌ها بدون روشن کردن چراغ و بدون داشتن هیچگونه علائم شناسایی به طرز مشکوکی به نیرو‌های اسرائیلی نزدیک شده بودند و همین مسئله باعث شد نیرو‌های ارتش اسرائیل به آنها حمله کنند.

اما در گزارشی که روزنامه نیویورک تایمز منتشر کرد، مشخص شد طبق یک کلیپ ویدیویی که یکی از کارکنان سازمان ملل از تلفن همراه یکی از این امدادگران پیدا کرده بود، همه ادعا‌های اسرائیل در این زمینه رد می‌شود. این فیلم نشان می‌دهد که علائم شناسایی آمبولانس‌ها و خودرو‌های آتش نشانی به وضوح مشخص بوده و چراغ‌های سیگنال اضطراری هم زمانی که نیرو‌های اسرائیلی به سمت آنها شلیک کردند، روشن بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار