آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۹۰۱

فرماندار: طرح جدید منابع طبیعی، مانعی برای سرمایه‌گذاری در خلخال است

سرپرست فرمانداری خلخال گفت: طرح جدید منابع طبیعی درباره رویشگاه‌های گون، مانعی جدی برای سرمایه‌گذاران است و نیاز به بازنگری دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین وطن دوست با تاکید بر لزوم تسهیل در روند فعالیت‌های سرمایه‌گذاران متقاضی اجرای طرح‌های تولیدی و اشتغال در این شهرستان اظهار کرد: طرح ممنوعیت واگذاری اراضی ملی دارای پوشش گیاهی از جمله رویشگاه‌های گون به مجریان طرح‌های سرمایه‌گذاری تبدیل به مانعی بر سرراه توسعه سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در این شهرستان است و انتظار از ارائه کنندگان این طرح تجدید نظر در خصوص شهرستان‌هایی همچون خلخال است که با محدودیت واگذاری اراضی ملی مواجه هستند.

سرپرست فرمانداری خلخال گفت: با اجرای این طرح علاوه بر اراضی ملی دارای ممنوعیت واگذاری به طرح‌های سرمایه‌گذاری از جمله بیش از ۹۳ هزار هکتار به عنوان مناطق حفاظت شده، ۴۵ هزار هکتار به عنوان مناطق جنگلی و ۲۲۰ هزار هکتار به عنوان مراتع و ییلاقات شهرستان هم اکنون بیش از ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی خلخال نیز به عنوان رویشگاه و ذخیره‌گاه گون و مناطق ممنوعه برای واگذاری به اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری معرفی شده و با اجرای این طرح عملاً امکان واگذاری هیچ گونه زمین از محل اراضی ملی برای واگذاری به اجرای طرح‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری و اشتغالزا در این شهرستان وجود ندارد.

وطن دوست با اشاره به اینکه این طرح به صورت سامانه‌ای و جامع برای همه مناطق ایران اسلامی تهیه شده است خواستار تجدید نظر در نحوه اجرای این طرح از طریق اعزام کارشناسان کارگروه ژیوماتیک به خلخال و تجدید نظر در نحوه اجرای این طرح در این شهرستان شد.

سرپرست فرمانداری خلخال از تغییر محل پاسگاه چند منظوره خوجین در ابتدای راه خلخال به اسالم و همچنین پاسگاه پلیس راه از این محل به سه راهی شاهرود خبر داد و خواستار همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل برای واگذاری زمین مورد نیاز جهت احداث ساختمان پاسگاه پلیس راه و پاسگاه چند منظوره پلیس انتظامی خلخال در این محل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار