آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۱۳۸

مذاکره‌کننده جدید چین در جنگ تعرفه‌ای با آمریکا معرفی شد

چین لی چنگ‌گانگ را به عنوان مذاکره‌کننده تجاری جدید خود منصوب کرد تا در مذاکرات برای حل جنگ تعرفه‌ای با آمریکا نقش کلیدی ایفا کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ چین روز چهارشنبه به طور غیرمنتظره‌ای یک مذاکره‌کننده تجاری جدید منصوب کرد که در هر گونه گفتگو برای حل جنگ تعرفه‌ای فزاینده با آمریکا نقش کلیدی ایفا خواهد کرد. در این راستا، وانگ شاوِن، مذاکره‌کننده تجاری کهنه‌کار، از سمت خود کنار رفت و لی چنگ‌گانگ، نماینده چین در سازمان تجارت جهانی (WTO) جایگزین او شد.

لی چنگ‌گانگ، ۵۸ ساله، که پیش از این معاون وزیر تجارت در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا بوده است، جایگزین وانگ ۵۹ ساله شد. وزارت منابع انسانی و تأمین اجتماعی چین این تغییر را در بیانیه‌ای اعلام کرد.

 

تنش‌های تجاری و تغییرات جدید در مذاکره‌کنندگان چین

 

لی چنگ‌گانگ در اجلاس فوری سازمان تجارت جهانی در فوریه گذشته، آمریکا را به خاطر تحمیل تعرفه‌های یک‌جانبه به شرکای تجاری‌اش از جمله چین، به شدت انتقاد کرده بود و هشدار داده بود که چنین اقداماتی «شوک‌های تعرفه‌ای» به اقتصاد جهانی وارد کرده است. این تغییر به وضوح در زمانی حساس و در میانه تشدید تنش‌های تجاری بین واشنگتن و پکن صورت می‌گیرد. چین تاکنون از پیشنهادات مذاکره آمریکا خودداری کرده و فقط خواستار انجام مذاکرات بر اساس احترام متقابل و برابری شده است.

 

مباحثات و فشارهای اقتصادی

 

چین در واکنش به برنامه‌های ترامپ برای وضع تعرفه‌های تنبیهی بر کالاهای وارداتی از چین، تعرفه‌های خود را نیز افزایش داده و در این مدت تمایلی به مذاکرات نداشته است. واشنگتن نیز در روز سه‌شنبه اعلام کرد که ترامپ آماده است برای توافق تجاری با چین وارد گفتگو شود، اما از چین خواسته است که اولین قدم را بردارد و تأکید کرده که چین به «پول ما» نیاز دارد.

این تغییرات در وزارت تجارت چین در حالی است که پکن در تلاش است تا در برابر فشارهای آمریکا و سایر کشورها برای انجام توافقات تجاری پیش‌روی کند، در حالی که همچنان به سیاست‌های خود در زمینه تجارت و تعرفه‌ها پایبند است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار