آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۱۸۸

تامین نیاز حوزه سلامت با جک‌های الکتریکی هوشمند تخت‌های بیمارستانی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، با تولید و تجاری‌سازی «جک‌های الکتریکی به همراه سیستم کنترل» گام موثری را در کاهش واردات این محصول پرکاربرد بیمارستانی برداشته‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، تجهیزات پزشکی و اقلام حوزه سلامت با توجه به اهمیت بالایی که در زیست‌بوم سلامت ایفا می‌کنند، سهم قابل توجهی از تولیدات و واردات محصولات این حوزه را به خود اختصاص داده‌اند. با توجه به ارزبری بسیار بالا و محدودیت در واردات این تجهیزات، شرکت‌های دانش‌بنیان ناظر به نیاز‌های اساسی حوزه سلامت کشور، ساخت و تجاری‌سازی این تجهیزات را در دستور کار خود قرار داده‌اند. شاهد این مدعا، تولید محصول دانش‌بنیان «جک‌های الکتریکی به همراه سیستم کنترل» به همت شرکت دانش‌بنیان «رادین‌گستر شیان‌صدر» است.

سید حمیدرضا صدرالساداتی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «رادین‌گستر شیان‌صدر» با اشاره به ارائه خدمات تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و بیمارستانی عنوان کرد: یکی از اجزای تخت‌های الکتریکال، بخش محرکی با عنوان جک‌های الکتریکی و سیستم‌های کنترل است که نیاز کشور به این محصول تنها از طریق واردات تامین می‌شد، از این رو، باهدف بومی‌سازی این محصول، پژوهش و توسعه و تولید آن را در دست انجام قرار دادیم.

وی ادامه داد: جک‌های الکتریکی تخت‌های بیمارستانی، نوعی محرک موتور خطی است که برای جابه‌جایی اجسام استفاده می‌شود و می‌تواند در کاربری‌های دیگری نیز مورد استفاده قرار بگیرد. شرکت ما این محصولات را با استاندارد‌های لازم در زمینه تجهیزات پزشکی و با توان جابه‌جایی ۶۰۰ کیلوگرم بار تولید کرده است.

صدرالساداتی در خصوص ضرورت تولید جک‌های الکترونیکی در کشور خاطرنشان کرد: پیش از این ۹۰ درصد نیاز کشور از طریق واردات این محصولات برطرف شده است. قبل از آغاز فعالیت‌های تولید شرکت به این مسئله توجه کردیم که چنین نیازی تا چه اندازه در بازار کشور وجود دارد. شرکت‌هایی در زمینه واردات قطعات و سرهم‌بندی آنها فعالیت داشتند، اما خوشبختانه امروز این محصول به صورت ساخت داخل عرضه می‌شود.

به گفته وی، طبق برنامه طراحی شده در شرکت و اعتمادسازی که انجام دادیم توانستیم سالانه تولید ۴ الی ۵ هزار جک الکتریکی را به انجام برسانیم. با توجه به حساسیت بسیار زیاد بازار این محصولات، تلاش کردیم محصولی قابل رقابت با بهترین برند اروپایی از لحاظ کاربری و استاندارد طراحی کنیم. این محصول با قیمت بسیار مناسب‌تر از نمونه خارجی و کیفیت بالا (مشابه نمونه‌های خارجی) تولید شده است. خوشبختانه قرارداد‌های جدیدی با شرکت‌های مختلف و با هدف پوشش حداکثری بازار این محصول منعقد کردیم.

مدیرعامل شرکت رادین‌گستر شیان‌صدر، با اشاره به مزیت‌های جک‌های الکتریکی تولیدی این شرکت در قیاس با نمونه‌های خارجی آن افزود: در کنار سفارشی‌سازی و صرفه‌جویی ارزی، مزیت دیگر این محصول، خدمات پس از فروش است و شرکت ما در حال حاضر این خدمات را با هزینه بسیار کم ارائه می‌دهد.

صدرالساداتی، همچنین بر اشتغالزایی باین محصول متمرکز شد و گفت: از سال ۱۴۰۱ که تولیدات‌مان افزایش پیدا کرد تا به امروز به صورت مستقیم ۸ نفر و به صورت غیرمستقیم ۱۰ نفر در قالب پیمانکاری و برون‌سپاری مشغول به کار شده‌اند.

مدیرعامل شرکت رادین‌گستر شیان‌صدر با اعلام اینکه هدف‌گذاری ما در ساخت این محصولات، کیفیت بالا و رعایت استاندارد‌ها است، در خصوص صادرات این محصول خاطرنشان کرد: در ابتدا می‌خواهیم نیاز داخلی کشور را از این محصول تامین کنیم و بعد به صورت گسترده‌تر صادرات را آغاز کنیم. البته در حال حاضر محصولات ما به صورت غیرمستقیم به کشورهایی، چون ترکیه و عراق صادر می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار