
واکنش دانشگاه آزاد نجف آباد به خبری در خصوص مطالبات دانشجویان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه آزاد نجف آباد به خبر منتشر شده در خصوص مطالبات دانشجویان این دانشگاه که پیش از این با عنوان "تبلیغات خلاف واقع؛ دانشگاه آزاد نجفآباد و وعدههایی که هرگز محقق نمیشوند" توضیحاتی را ارائه کرد. که بخشی از این توضیحات به شرح زیر است:
لازم به ذکر است که کلمه یارانه دارای تعریف مشخصی در قوانین و عام جامعه میباشد. این واحد دانشگاهی، بدون دریافت هیچ یارانهای از ارگانهای رسمی دولتی، روزانه در سلف مرکزی بیش از هزار وعده غذایی را با نرخ بسیار پایینتر از نرخ مصوب اتحادیه به دست دانشجویان با نظارت کمی و کیفی معاونت دانشجویی – فرهنگی میرساند.
از قول مسئولین وقت دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد اعلام شده است که خوابگاههای متاهلی، ساخته شده و آماده بهره برداری میباشد. این ادعا در حالی مطرح میشود که راوی زمان دقیقی از این مصاحبه را ذکر نکرده و صرفا به کلمه "چند سال پیش" اکتفا میکند. این ادعا از اساس تکذیب شده و هیچ کدام از مسئولین دانشگاه چنین ادعایی را مطرح نکردهاند.
در خصوص ادعای تبدیل خوابگاه دانشجویی به پارک علم و فناوری، اعلام میگردد که در زمان اختصاص این مکان به پارک علم و فناوری، این ساختمان سالها مورد استفاده خوابگاهی نداشته و عملا بلااستفاده بوده است. شایان ذکر است که هم اکنون در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، بیش از ۶۰ شرکت دانش بنیان و فناور که قالب آنها توسط دانشجویان مدیریت میشوند، به صورت روزانه فعالیت داشته که همین امر موجب شده است که این پارک از سال ۱۴۰۳ به عنوان اولین پارک علم و فناوری خصوصی کشور از شورای گسترش وزارت علوم مجوز فعالیت دریافت نماید.
طبق مدارک مستدل و مستند، جلسات متنوع به صورت هفتگی و ماهیانه با حضور معاون دانشجویی فرهنگی و یا مدیران مربوطه در مکان خوابگاه با دانشجویان خوابگاهی برگزار میشود. همچنین شایان ذکر است که ریاست دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه هر هفته در روزهای دوشنبه در محل مسجد دانشگاه بعد از نماز ظهر با دانشجویان از جمله ساکنین خوابگاه، جلسه داشته و تمامی دغدغههای ایشان شنیده شده و پاسخگوی پرسشهای ایشان میباشند. در این رابطه نیز مستندات تصویری موجود است.
دانشگاه آزاد اسلامی کاملاً تابع منویات مقام معظم رهبری و همچنین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت میباشد. مضافاً این که تمامی اعضای هیات علمی این دانشگاه با احراز صلاحیت علمی و اخلاقی جذب شدهاند که انتخاب ۱۴ عضو هیات علمی این دانشگاه در جمع دو درصد دانشمند برتر دنیا به استناد گزارش سالیانه دانشگاه استنفورد و موسسه الزوییر برای بیش از ۳ سال متوالی، حضور ۵ عضو هیات علمی این دانشگاه در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان به استناد گزارش موسسه WoS، کسب رتبههای برتر آزمون بالین از میان دانشجویان این دانشگاه در رقابت با دانشگاههای سراسر کشور، افتخارات پرشمار ورزشی از جمله کسب مدال برنز پارالمپیک ۲۰۲۴، مدال طلای مسابقات جهانی اسکیت، مدالهای متعدد بین المللی و کشوری در رشتههای تکواندو، جودو، ووشو، وزنه برداری و ... توسط دانشجویان این دانشگاه، همگی گوشه ناچیزی از دستاوردهای این دانشگاه در این خصوص میباشد. به نظر میرسد که راوی مطابق ادعاهای قبلی، آشنایی خاصی با محیط دانشگاه و دانشجویان ندارد.
ایجاد هر رشته تحصیلی در دانشگاه منطبق بر تایید شورای گسترش وزارت علوم میباشد که احراز شرایط از جمله تعداد عضو هیات علمی کافی تمام وقت در این شورا پیش از تصویب رشته، مورد بررسی و موافقت واقع میشود و در خصوص رشتههای ایجاد شده در این واحد دانشگاهی نیز تشریفات فوق طی گردیده است.
انتخاب این دانشگاه به عنوان یکی از دو دانشگاه آزاد اسلامی مستقل کشور و جایگاه بالای این دانشگاه در اکثر رتبه بندیهای کیفی بین المللی و ملی موید موقعیت علمی این دانشگاه و کذب ادعای راوی میباشد.