آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۹۶۴

آنروا خواستار «اقدامات واقعی برای رفع محاصره، توقف جنگ و نجات انسانیت» در غزه شد

کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتقاد شدید از تداوم محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی، نسبت به بروز فاجعه انسانی در غزه هشدار داد و با تاکید بر اینکه «بیش از ۲ میلیون نفر عمدتاً زن و کودک، تحت مجازات جمعی قرار دارند»، خواستار اقدام فوری و واقعی جامعه جهانی برای رفع محاصره و ورود کمک‌ها شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فیلیپ لازارینی کمیسر کل آنروا در پیامی که در حساب رسمی این آژانس در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) منتشر شد، نوشت: چه زمانی واژگان توخالی محکومیت، به اقدامات واقعی برای رفع محاصره، توقف جنگ و نجات انسانیت تبدیل خواهند شد؟ اکنون بیش از ۵۰ روز از محاصره کامل غزه گذشته و گرسنگی، به شکلی عمدی و برنامه‌ریزی‌شده، در حال گسترش است.

او افزود: غزه به سرزمین ناامیدی بدل شده است و بیش از ۲ میلیون نفر عمدتاً زن و کودک، تحت مجازات جمعی قرار دارند.

لازارینی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی‌که بیماران، زخمی‌ها و سالمندان از دارو و خدمات درمانی محروم‌ هستند، سازمان‌های بشردوستانه همچون آنروا توانایی ارسال هزاران تن کمک‌ نجات‌بخش را دارند و امروز حدود سه هزار کامیون حامل اقلام حیاتی در مرزها منتظر ورود هستند.

کمیسر آنروا هشدار داد که بسیاری از این اقلام در آستانه فاسد شدن قرار دارند و کمک‌های بشردوستانه به ابزاری برای فشار سیاسی و سلاحی در جنگ تبدیل شده‌اند.

او همچنین خواستار پایان فوری محاصره، ورود بی‌درنگ کمک‌ها، آزادی اسرا و آغاز آتش‌بس شد.

رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار