آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۹۴۲

برگزاری رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا در دریای جنوبی چین

نیروهای فیلیپین و آمریکا ساعاتی پس از آنکه چین اعلام کرد کنترل یک صخره مورد مناقشه در دریای جنوبی چین را به دست گرفته، نخستین رزمایش مشترک دفاع هوایی خود را برگزار کردند.
برگزاری رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا در دریای جنوبی چین

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از خبرگزاری فرانسه، رسانه‌های بین‌المللی اعلام کردند، امروز (یکشنبه) و تنها ساعاتی پس از اعلام چین مبنی بر تسلط دریایی بر یک صخره مورد ادعای مانیل، نیروهای فیلیپین و آمریکا رزمایش مشترک دفاع هوایی را در سواحل شمالی فیلیپین برگزار کردند. این اقدام بخشی از رزمایش سالانه بالیکاتان است که امسال با مشارکت حدود ۱۷ هزار نیروی نظامی برگزار می‌شود. رزمایش امسال قرار است به صورت شبیه‌سازی یک نبرد تمام‌عیار انجام شود.

پکن که مدعی مالکیت تمامی دریای جنوبی چین است، در حالی مدعی تصرف صخره تیکسیان (سندی کی) شده که این منطقه در نزدیکی جزیره تیتو (پاگ‌آسا)، محل استقرار یک پایگاه نظامی فیلیپین، قرار دارد. دولت فیلیپین تاکنون به طور رسمی به این ادعا واکنش نشان نداده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد سامانه دفاع هوایی کوتاه‌برد مدیس (MADIS) متعلق به نیروی تفنگداران دریایی آمریکا موفق شد در استان زامبالس دو پهپاد را سرنگون کند. این سامانه در کنار سامانه موشکی اسپیدر (Spyder) فیلیپین فعالیت داشت و با شبیه‌سازی حملات موشکی کروز، تمرین دفاع ترکیبی را انجام داد.

از زمان آغاز رزمایش بالیکاتان، حضور ناوهای جنگی چین در نزدیکی آب‌های فیلیپین افزایش یافته است. نیروی دریایی فیلیپین اعلام کرد که ناو هواپیمابر شاندونگ در ۲۲ آوریل (دوم اردیبهشت) نزدیک جزیره بابویان مشاهده شده و در ۲۶ آوریل (۶ اردیبهشت) نیز سه کشتی دیگر در فاصله ۶۰ کیلومتری استان زامبالس دیده شده‌اند.

رزمایش بالیکاتان در ۲۸ آوریل (هشتم اردیبهشت) با شبیه‌سازی دفاع از ساحل جزیره جنوبی پالاوان ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار