آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۱۸۰

مخالفت اکثر رای دهندگان آمریکایی با کمک نظامی خارجی واشنگتن

نتایج نظرسنجی جدید نشان داد اکثر آمریکایی ها، مخالف کمک نظامی و یا اختصاص بودجه از سوی واشنگتن برای فعالیت‌های فرهنگی در سایر کشور‌ها هستند.
مخالفت اکثر رای دهندگان آمریکایی با کمک نظامی خارجی واشنگتن

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تارنمای آمریکایی هیل نوشت: نظرسنجی مرکز تحقیقاتی پیو نشان داد، بیشتر بزرگسالان شرکت کننده در این نظرسنجی (۸۳ درصد) از کمک‌های دارویی و پزشکی دولت آمریکا به کشور‌های دیگر و ۷۸ درصد آنها از کمک غذایی و پوشاک به کشور‌های در حال توسعه حمایت می‌کنند.

این نتایج نشان داد که ۶۰ درصد آمریکایی‌ها از توسعه اقتصادی، ۶۳ درصد از از کمک به کشور‌های در حال توسعه و ۶۱ درصد از تقویت دموکراسی در کشور‌های دیگر حمایت می‌کنند.

این نتایج نشان داد که کمک نظامی و اختصاص صندوق‌های حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری، چندان مورد حمایت رای دهندگان آمریکایی نیست و تنها ۳۹ درصد گفتند که فکر می‌کنند آمریکا باید کمک و حمایت نظامی از سایر کشور‌ها داشته باشد.

یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی و به عبارتی تنها ۳۴ درصد از آنها با ایده حمایت از فعالیت‌های فرهنگی هنری آمریکا در سایر کشور‌ها موافقت کردند.

نظرسنجی موسسه پیو به دنبال تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای قطع برنامه کمک‌های خارجی از جمله کمک آژانس توسعه بین المللی آمریکا انجام شد. کاخ سفید همچنین روز جمعه طرح بودجه‌ای را منتشر کرد که شامل کاهش هنگفت درکمک‌های خارجی آمریکا است.

این نظرسنجی نشان داد که دموکرات‌ها و نیرو‌های مستقل‌های متمایل به دموکرات در مقایسه با جمهوری‌خواهان و رای‌دهندگان متمایل به جمهوری‌خواهان، بیشتر از ارسال کمک‌های خارجی حمایت می‌کنند.

اکثر پاسخ دهندگان جمهوریخواه، ۷۷ درصد، گفتند که ایالات متحده باید دارو و تجهیزات پزشکی را به کشور‌های در حال توسعه ارائه دهد. بر اساس این نظرسنجی، حمایت غذایی و پوشاک چندان زیاد نبود، اما همچنان ۶۸ درصد از جمهوریخواهان از آن حمایت کردند.

این نتایج نشان داد که تنها ۳۰ درصد از رای دهندگان جمهوریخواه از تامین تجهیزات نظامی ایالات متحده برای سایر کشور‌ها حمایت می‌کنند. در حالی که این رقم در دموکرات‌ها ۵۱ درصد بود. حمایت از فعالیت‌های هنری و فرهنگی تنها با ۱۵ درصد، حمایت کمتری را در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه نشان داد.

نظرسنجی پیو در بازه زمانی بین ۲۴ تا ۳۰ مارس (۱۰-۴ فروردین) از بین سه هزار و ۶۰۵ بزرگسال آمریکایی و با ضریب خطای ۱.۹ درصد انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار