آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۹۷۸
در بیانیه‌ای مطرح شد

اعتراض بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران به بی سر و سامانی دانشگاه

بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران اعلام کرد:اگر دانشکده‌های مختلف با مشکلات عدیده صنفی و بعضا آموزشی مواجه‌اند، دلیل آن فقدان یک قوه‌ی متمرکز مدیریتی در راس امور است. نمی‌توان دانشگاه را با تصمیمات موقتی اداره و کرد و توقع نتایجی بهتر از این داشت.

بیانیه بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران در پی حضور وزیر علوم و اعتراض به بی سر و سامانی دانشگاه

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران، در پی حضور وزیر علوم و اعتراض به بی سر و سامانی دانشگاه بیانیه‌ای را منتشر کرده است. متن بیانیه به شرح زیر است:

 

چند ماهی از تب و تاب تغییر ناگهانی ریاست دانشگاه و معرفی سرپرست جدید گذشته است. سرپرستی‌ای که بنا بود اقدامی موقتی در جهت تلاش برای اصلاح امور و بلاتکلیف نبودن دانشگاه در گیر و دار تغییر دولت و اسقرار یافتن آن باشد خود تبدیل به نمکی روی زخم‌های کهنه و تازه‌ی پیکر کم جان دانشگاه شده است.

 

دانشگاه تهران که روزی بستر پر شور و نشاط‌ترین وقایع کشور و تعیین کننده بزرگ‌ترین تحولات آن بود تبدیل به خانه‌ای فرسوده شده که هر از گاهی سقفش بر سر ساکنان می‌ریزد.

 

علت مشکلات دانشگاه تهران و دانشکده‌های آن را نه فقط در بی تدبیری مسئولان جزئی، آن بلکه باید در میان علت‌های کلان‌تر جست. اگر دانشکده‌های مختلف با مشکلات عدیده صنفی و بعضا آموزشی مواجه‌اند دلیل آن فقدان یک قوه‌ی متمرکز مدیریتی در راس امور است. نمیتوان دانشگاه را با تصمیمات موقتی اداره و کرد و توقع نتایجی بهتر از این داشت حدود دوماه از پایان مدت حکم سرپرست دانشگاه میگذرد، اما متاسفانه گویا عزمی برای رسیدگی به این موضوع که یکی از علل شرایط جاری است وجود ندارد. دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور چند ماهی است که رئیس ندارد و متاسفانه شاهد آن هستیم که سرپرست دانشگاه نیز بعضاً افرادی در سمت‌های معاونت‌های مختلف دانشگاه منصوب میکنند که سابقه مدیریتی نداشته و برخی به تازگی مشغول آزمون و خطا هستند!

 

مسئولین دانشگاه و حتی بالاتر از آن دلیل روند فعلی که بعضی پروژه‌های رو به جلو را تعطیل کرده است کمبود بودجه میدانند. پرسش اینجاست آیا این افراد قبل از قبول مسئولیت از بودجه و شرایط دانشگاه نا آگاه بودند و مسئولیت را قبول کرده‌اند؟ یا با آگاهی و به و برنامه پا در عرصه نهاده‌اند؟ زیرا اگر چنین بود احتمالاً باید تاکنون خروجی عملیاتی از برنامه‌ها و تلاش‌ها دیده میشد حال آنکه شرایط فعلی خلاف این ادعاست.

 

متاسفانه آنچه شاهدش هستیم بی اعتنایی نهاد‌های تصمیم گیر به دغدغه‌های دانشجویان و به جای آن اشتغال به کار‌های نمایشی در سطح دانشگاه است وزیر علوم که با گذشت دو ماه از پایان حکم سرپرستی جناب آقای دکتر حسینی همچنان دانشگاه تهران را در بلاتکلیفی رها کرده‌اند امروز به عنوان سخنران برنامه‌ی بزرگداشت شهید مطهری به همراه دکتر حسینی در دانشکده الهیات دانشگاه تهران حضور یافتند.

 

جمعی از دانشجویان و دلسوزان دانشگاه ضمن حضور در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مطهری همزمان با آغاز سخنرانی آقای سیمایی صراف دست به اقدامی اعتراضی به بلاتکلیفی و بعضا عزل و نصب‌های غیر قانونی زدند. دانشجویان دانشکده الهیات از آقای وزیر دعوت کردند تا با سر زدن به ساختمان‌های مختلف دانشکده مشکلات متعدد صنفی و رفاهی و فقدان برخی حداقل‌ها نتایج تصمیمات و رویکرد‌های غلط و بعضا تصمیم نگرفتن‌هایی که منجر به بلاتکلیفی‌ها و هرج و مرج‌های آسیب زا به آموزش عالی شده است را مشاهده کنند.

 

ضمن تشکر از اقدام جناب دکتر سیمایی صراف و شنیدن دغدغه‌های دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران تا اقدام عملی ایشان و دیگران مسئولان مربوطه پیگیری موضوع را از طرق مختلف ادامه خواهد داد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار