آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۰۸۰

موثرترین راهکار برای کاهش چالش‌های نسل z فعال‌سازی ورزش در بین جوانان است

موثرترین راهکار برای کاهش چالش‌های نسل z فعال‌سازی ورزش در بین جوانان است رئیس سازمان امور دانشجویان در دیدار با رئیس کمیته ملی المپیک گفت: موثرترین راهکار برای کاهش چالش‌های نسل z فعال‌سازی ورزش در بین جوانان است.

موثرترین راهکار برای کاهش چالش‌های نسل z فعال‌سازی ورزش در بین جوانان است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی؛ حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در جلسه هماهنگی برای حضور کاروان دانشجویان ایران در یونیورسیاد دانشجویان جهان که با حضور آقای محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر افشاری سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و محمدی رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در محل کمیته المپیک برگزار شد؛ گفت: هدف ما این است که ارتباط مؤثری برقرار کنیم و داده‌های لازم را جمع‌آوری کرده و در تربیت جوانان سرمایه‌گذاری کنیم.

 

وی با بیان اینکه ما تحقق شعار «هر دانشگاه یک باشگاه» هستیم؛ تصریح کرد: باید مراکز ورزشی در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم به طوری که نیرو‌هایی که در دانشگاه‌ها تربیت می‌شوند در ورزش‌های قهرمانی شرکت کنند. این رویکرد می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی و تربیت نیروی انسانی متخصص کمک کند و به جوانان ما فرصت‌های بیشتری برای پیشرفت دهد.

 

حبیبا با بیان اینکه به همکاری و همفکری شما در همه زمینه‌ها نیازمند هستیم؛ اظهار کرد: هر گونه راهنمایی و کمکی که بتوانید ارائه دهید، برای ما بسیار ارزشمند خواهد بود. با همکاری و همفکری می‌توانیم به اهداف خود برسیم و تحولات مثبتی در حوزه ورزش و جوانان ایجاد کنیم.

 

معاون وزیر علوم بیان کرد: باید به اهمیت تکنولوژی و آثار منفی آن در روابط اجتماعی جوانان توجه کنیم. درون گرایی یکی از آسیب‌های جدی است که تکنولوژی با خود برای نسل جوان آورده است و یکی از راهکار‌های مؤثر برای کاهش این چالش‌ها، فعال‌سازی ورزش در بین جوانان، به ویژه در دانشگاه‌ها و مدارس است.

 

حبیبا با بیان اینکه یکی از راه حل‌های مناسب تشویق دانشجویان به انجام فعالیت‌های ورزشی است؛ گفت: امروزه، جوانان با مسائل متنوعی از جمله اضطراب، افسردگی مواجه هستند. این مشکلات به شدت نیازمند توجه و اقدام هستند که ورزش می‌تواند به عنوان یک راهکار کم‌هزینه و مؤثر در بهبود وضعیت روحی و روانی جوانان عمل کند.

 

معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: اقدامات مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها نیز یکی دیگر از راه حل‌هایی است که می‌توانند در کنار فعالیت‌های ورزشی، به جوانان کمک کنند تا با چالش‌های روحی و روانی خود بهتر مقابله کنند و به سمت آینده روشن گام بردارند.

 

رئیس کمیته ملی المپیک: با تعامل میان وزارت علوم و کمیته ملی المپیک اتفاق خوبی را در ورزش شاهد خواهیم بود.

 

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک نیز در این جلسه به نقش دانشگاه‌ها در توسعه ورزش اشاره کرد و گفت: وظیفه‌ای ما این است که به جوانان خدمت کنیم و حمایت‌های لازم را داشته باشیم تا جوانا بتوانند مراحل رشد خود را سپری کنند.

 

وی با بیان اینکه امیدوار هستم همکاری‌ها افزایش یابد، تصریح کرد: ان شاء الله با تعامل خوبی که میان وزارت ورزش، کمیته المپیک و وزارت علوم ایجاد شده است شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار