آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۵۸۹

حماس: مذاکره با رژیم صهیونیستی در شرایط قحطی و گرسنگی هیچ معنایی ندارد

حماس اعلام کرد که هیچ معنایی برای مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در شرایط جنگ گرسنگی و قحطی در غزه وجود ندارد و خواستار توقف جنایت گرسنگی شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک مقام بلندپایه از جنبش مقاومت اسلامی (حماس) تأکید کرد که هیچ معنایی برای هر گونه مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی یا پیشنهادات جدید برای آتش‌بس در شرایطی که «جنگ گرسنگی» رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در جریان است، وجود ندارد. او از جامعه بین‌المللی خواست تا بر رژیم صهیونیستی فشار بیاورد تا «جنایت گرسنگی» را متوقف کند.

باسم نعیم، عضو دفتر سیاسی حماس، گفت: «هیچ معنایی برای هر گونه مذاکرات غیرمستقیم با اشغالگر اسرائیلی وجود ندارد، و هیچ معنایی برای برخورد با هر پیشنهاد جدیدی برای آتش‌بس در شرایطی که جنگ گرسنگی و جنگ نسل‌کشی را اشغالگر اسرائیلی علیه مردم فلسطین در نوار غزه اجرا می‌کند، وجود ندارد.»

او افزود که «جامعه بین‌المللی باید بر رژیم بنیامین نتانیاهو فشار بیاورد تا جنایت گرسنگی، تشنگی و کشتار در غزه را متوقف کند.»

نعیم همچنین بیان کرد که «جامعه بین‌المللی، به ویژه نهادهای سازمان ملل، سیاست گرسنگی که رژیم صهیونیستی به آن پرداخته است را به عنوان جنایت جنگی تلقی کرده است»، و تأکید کرد که «باید فوراً برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه اقدام شود، چرا که قحطی در حال گسترش است.»

 

درخواست‌های سازمان ملل برای پایان دادن به محدودیت‌های کمک‌های بشردوستانه

 

سه آژانس وابسته به سازمان ملل هفته گذشته از رژیم صهیونیستی خواستند که ممنوعیت کمک‌های بشردوستانه را که باعث قحطی در قطاع غزه شده است، پایان دهد.

فیلیپ لازارینی، کمیسر عمومی آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا)، ممنوعیت رژیم صهیونیستی برای واردات کمک‌های بشردوستانه از دوم مارس را محکوم کرد و آن را «مجاعة‌ای ساختگی با انگیزه‌های سیاسی» دانست.

استیون ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه، روز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که پیشرفت‌هایی در تلاش‌ها برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه «قبل یا حین سفر رئیس‌جمهور دونالد ترامپ به منطقه» حاصل شود.

ویتکاف به خبرنگاران گفت که «تقریباً هر روز با قطر، مصر و رژیم صهیونیستی گفتگو می‌کنم و امیدوارم که به پیشرفتی دست یابیم.»

او همچنین بر اهمیت بازگشت اسرای رژیم صهیونیستی تأکید کرده و گفت که حماس باید سلاح‌های خود را کنار بگذارد.

از سوی دیگر، یائیر لبید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، خواستار توافق تبادل اسرا در غزه شد و اشاره کرد که فشار نظامی تاکنون منجر به کشته شدن اسرای بیشتری شده است تا اینکه آن‌ها را بازگرداند.

لبید همچنین گفت که «رژیم نتانیاهو قادر به مدیریت هیچ چیزی نیست و بنابراین قادر به مدیریت غزه نخواهد بود.»

 

تظاهرات ضد گسترش عملیات نظامی

 

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که تظاهراتی توسط خانواده‌های اسرای رژیم صهیونیستی برگزار شده است که در آن‌ها از گسترش عملیات نظامی در غزه انتقاد شده و نتانیاهو را مسئول وضعیت فرزندانشان دانسته‌اند.

تظاهرکنندگان با شعارهای مختلف به گسترش عملیات نظامی مخالفت کردند و هشدار دادند که این اقدام جان اسرای رژیم صهیونیستی را به خطر می‌اندازد.

آن‌ها همچنین دوباره خواستار برگزاری توافقی برای بازگشت اسرای خود از قطاع غزه و پایان جنگ شدند.

از زمان آغاز حملات به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، حداقل ۵۲ هزار و ۵۶۷ فلسطینی شهید و ۱۱۸ هزار و ۶۱۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار