آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۸۳

تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشور‌های آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین

در نشست مجازی رایزنان علمی کشور بر تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشور‌های آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تاکید شد.
تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشور‌های آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، در نشست مجازی رایزنان علمی ایران که با حضور شهیکی معاون فناوری وزارت عتف و عباس قنبری معاون بورس و دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان برگزار شد، زمینه‌های همکاری فناورانه ایران با کشور‌های مختلف جهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

این جلسه با پیشنهاد معاونت بورس و دانشجویان خارج سازمان برگزار شد و هدف آن هماهنگی و تبیین مأموریت‌های فناورانه رایزنان علمی ایران در کشور‌ها ک مناطق مختلف محل ماموریت آنها بود.

 

یکی از موضوعات کلیدی این نشست، گسترش همکاری‌های فناورانه ایران با دیگر کشور‌ها بود. در این راستا، شهیکی سیاست‌ها و اولویت‌های معاونت فناوری وزارت علوم را با محوریت انتقال فناوری، استفاده از تجارب دیگر کشور‌ها در زمینه فناوری‌های مدرن و پیشرفته (های تک) و ضرورت تربیت نسل جدید مدیران فناور تشریح کرده و بر تقویت تعاملات فناورانه ایران با کشور‌های آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تأکید کرد.

 

قنبری نیز برگزاری این نشست را نشان‌دهنده عزم جدی وزارت علوم در راستای ارتقاء همکاری‌های بین‌المللی و توسعه فناوری در کشور دانست. همچنین وی بر ایجاد ارتباط قوی‌تر میان دانشجویان و محققان خارجی با اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران تأکید کرد و پیشنهاداتی را در این زمینه ارائه داد.

 

بر اساس پیشنهاد معاون بورس و امور دانشجویان خارج، محققان علاقه‌مند می‌توانند با استفاده از بورسیه‌های ۹ ماهه تا یک‌ساله به ایران سفر کنند و در دانشگاه‌ها یا پارک‌های علم و فناوری مستقر شوند. رایزنان علمی نیز می‌توانند افراد واجد شرایط را شناسایی کرده و معاونت فناوری بهترین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری ایران را برای فعالیت این محققان معرفی کند. این اقدام می‌تواند به تقویت همکاری‌های بین‌المللی و تسریع در فرآیند نوآوری در کشور کمک شایانی کند.

 

در این نشست، انتقال دستاورد‌های فناورانه ایران و طراحی دوره‌های پسا‌دکتری فناورانه برای تربیت مدیران جوان در حوزه پارک‌های علم و فناوری نیز مورد بررسی قرار گرفت. هدف از برگزاری این دوره‌ها، ارتقای آگاهی مدیران نسبت به نوآوری‌ها و تقویت مهارت‌های مدیریتی آنها جهت سرعت‌بخشی به فرآیند تحول ایده به محصول است.

 

در ادامه، رایزنان علمی حاضر در نشست گزارشی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های خود ارائه کردند و بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فناوری و نوآوری تأکید کردند.

 

در پایان این نشست نیز رایزنان علمی ایران در مناطق مختلف جهان برنامه‌های خود را ارائه دادند که طی آن، مناطق مختلف نظیر روسیه، شرق آسیا، اروپا، حوزه شامات و دیگر مناطق به صورت جداگانه تحلیل شدند. نمایندگان هر منطقه نیز نسبت به دغدغه‌ها و اولویت‌های محلی خود توضیحاتی ارائه کردند.

 

از رایزنان علمی حاضر در این نشست می‌توان به کنعانی «رایزن علمی در اروپا»، مهیار «رایزن علمی در چین»، گودرزی «رایزن علمی در روسیه»، صراف «رایزن علمی در شرق آسیا» و فیروزکوهی «رایزن علمی در شامات» اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار