آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۲۲۴

حمله به یک زندان و بیمارستان سودان ۲۰ کشته و ۵۰ زخمی برجای گذاشت

منابع سودانی از کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر در حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به یک زندان و بیمارستان در شهر الأبیض واقع در ایالت «کردفان» سودان خبر دادند.
حمله به یک زندان و بیمارستان سودان ۲۰ کشته و ۵۰ زخمی برجای گذاشت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه الجزیره، حمله صبح امروز نیروهای پشتیبانی سریع به زندان شهر «الأبیض»، منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.

همچنین به گفته ارتش سودان، شهر «کوستی» یکی از بزرگ ترین شهرهای ایالت «النیل الأبیض» هدف حملات پهپادی قرار گرفت.

برخی منابع رسمی نیز گفتند که نیروهای پشتیبانی سریع، صبح امروز زندان شهر الأبیض را هدف حمله پهپادی قرار دادند که منجر به کشته شدن حدود ۱۰ غیرنظامی و ۲ نظامی و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.

«خالد الأعیسر» وزیر اطلاع‌رسانی سودان نیز گفت که در نتیجه حمله پهپادی به زندان و بیمارستانی در شهر الأبیض واقع در کردفان، ۲۰ نفر کشته و ۵۰ نفر نیز زخمی شدند.

یک منبع پزشکی پیش‌بینی کرد که با توجه به تعداد زخمی‌های منتقل شده به بیمارستان‌های مختلف، تعداد قربانیان افزایش یابد.

بامداد امروز شنبه نیز شهر پورت سودان در شرق این کشور برای هفتمین روز متوالی هدف حمله پهپادی قرار گرفت و ارتش سودان نیز برای مقابله با این حملات، سامانه پدافندی خود را فعال کرد.

جنگ داخلی سودان از آوریل ۲۰۲۳ (فروردین ۱۴۰۲) با تشدید تنشها بین ارتش سودان و نیروهای حمایت سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» آغاز شد. دقلو دی ماه امسال با تحریم‌هایی به علت ارتکاب جنایات جنگی در سودان رو به رو شد. حمیدتی پیش از این در چارچوب یک توافق سیاسی تشکیل دولت در پی برکناری «عمر البشیر» رئیس جمهور سابق سودان در سال ۲۰۱۹، با ارتش و سیاستمداران غیرنظامی در قدرت شریک شده بود.

دو گروه نظامیان با کودتای اکتبر سال ۲۰۲۱ سیاستمداران غیرنظامی را برکنار کردند و ژنرال «عبدالفتاح البرهان» فرمانده ارتش کنترل دولت را به دست گرفت اما گروه‌های نظامی بعدا درگیر جنگ داخلی شدند که این مناقشه، خسارات زیادی به بار آورده و موجب بحران انسانی شدید و بروز قحطی در مناطق مختلف سودان شده است.

«دیوان بین‌المللی دادگستری» سازمان ملل، اسفند ماه سال گذشته از شکایت سودان از امارات متحده عربی خبر داد و اعلام کرد که دولت خارطوم، امارات را به نقض کنوانسیون نسل‌کشی از طریق تسلیح و تأمین مالی شبه‌نظامیان شورشی موسوم به نیروهای پشتیبانی سریع در سودان متهم کرده است. آمریکا دی ماه گذشته با اعلام اینکه نیروهای پشتیبانی سریع سودان و شبه نظامیان متحد آنها در منطقه «دارفور» در جنوب سودان مرتکب نسل کشی شده اند، تحریم هایی را علیه حمیدتی، سرکرده این شورشیان و چند تن از شرکت های اماراتی دلال سلاح، اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار