
دانشبنیان شدن اقتصاد کشور یکی از راههای اصلی برونرفت از شرایط پرتلاطم اقتصادی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی قربانی ۲۳ اردیبهشت در نشست با سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه در مجموعه نیروهای مسلح نگاه ما توسعه درونزا بوده است، گفت: اتکای ما به ظرفیتهای مردمی، نخبگانی و اساتید بوده و اتفاقات خوب در حوزه دفاعی در سایه اعتماد به توان داخلی بوده است.
وی افزود: مجموعه ما با بیش از ۹ هزار شرکت و دانشگاه در حوزه تحقیق، توسعه و محصولات همکاری داشته و بیش از ۷۰ درصد اتفاقات خوب در وزارت دفاع ماحصل برونسپاری شبکه نخبگانی ملی بوده است.
رئیس حوزه عتف موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ضرورت همافزایی در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: همکاری ما با دانشگاهها در پهنه وسیعی از موضوعات حوزه علم و فناوری بوده و در مجموع سالانه ۱۵ الی ۲۰ همت حجم برنامه ابلاغی ما در حوزه تحقیقات است.
قربانی ادامه داد: علم و فناوری در همه ابعاد وجودی بشر نقش پررنگی ایفا کرده و جنگ اصلی در این حوزه است.
وی به توسعه اقتصاد دانشبنیان تاکید کرد و گفت: یکی از راههای اصلی برونرفت از شرایط پرتلاطم اقتصادی، دانشبنیان شدن اقتصاد کشور است.
رئیس حوزه عتف موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در طرح جهاد علمی به دنبال توسعه شبکه شرکتهای فناوری و دانشبنیان هستیم تا چالشها و مشکلات کشور را حل کنیم.
قربانی با بیان اینکه طرح جهاد علمی از انتهای سال ۱۴۰۲ آغاز شده و با بیش از ۱۰۰ دانشگاه، پارک و مرکز علمی حدود ۱۱ هزار میلیارد ریال قرارداد منعقد شده است، افزود: این طرح ۲۵ محور در حوزههای مختلف دارد و انتظار میرود دانشگاه محقق اردبیلی نیز در پروژههای نوظهور، گلوگاهی و پیشرفته ورود کند.
وی با تاکید بر اینکه حمایت از هستههای فناور، موضوعات نخبگانی، پایاننامهها، رسالهها و طرحهای پسادکتری جزو اهداف ما در این طرح است، ادامه داد: هر دانشگاهی تحرک و پویایی بیشتری داشته باشد، حجم قرارداد افزایش خواهد یافت و هیچ محدودیتی در این خصوص نداریم.
رئیس حوزه عتف موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: ما آمادگی داریم چند مرکز دیگر را نیز در حوزههای اولویتدار دانشگاه ایجاد کنیم.