آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۱۳۵

اسلامی: مقابله با روایت‌گری مغرضانه علیه برنامه هسته‌ای ایران ضروری بود / برنامه‌های هسته‌ای ایران مبتنی بر شفافیت و نوآوری است + فیلم

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تأکید کرد که مقابله با روایت‌گری مغرضانه علیه برنامه هسته‌ای کشور ضروری است و افزود که این برنامه‌ها بر پایه شفافیت و نوآوری پیش می‌روند.
اسلامی: مقابله با روایت‌گری مغرضانه علیه برنامه هسته‌ای ایران ضروری بود / برنامه‌های هسته‌ای ایران مبتنی بر شفافیت و نوآوری است + فیلم

اسلامی با اشاره به ضرورت اجرای فعالیت‌های صنعتی، تحقیقاتی و اجرایی برای تقویت روایت مستند، بیان کرد که بهره‌گیری از ابزارهای هنری و رسانه‌ای نیز در این مسیر اهمیت بالایی داشت.

وی یکی از اقدامات مهم را ارائه چارچوب شفاف برنامه هسته‌ای ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عنوان کرد و گفت که تا پیش از آن، ایران از معدود کشورهایی بود که اطلاعات خود را به صورت ساختاریافته در اختیار آژانس قرار نداده بود. اما نهایتاً با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، چارچوب برنامه تدوین و مطابق با الزامات معاهده NPT به آژانس ارسال شد.

اسلامی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران آنچه را که باید، به صورت شفاف و مستند ارائه کرده و اکنون در اختیار آژانس قرار دارد. وی افزود که این سازمان به‌خوبی می‌داند که اهداف برنامه هسته‌ای ایران چیست و چگونه از آن بهره‌برداری می‌شود.

وی همچنین به خلأ تولید محتوای مؤثر در حوزه برنامه‌های هسته‌ای کشور اشاره کرد و از تأسیس «اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای» به‌عنوان اقدامی مهم در این زمینه یاد کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت که این اندیشکده، متشکل از نخبگان و متخصصان بوده و نقش مهمی در روایت‌گری حوزه هسته‌ای ایفا کرده است. به گفته اسلامی، این نهاد به دو زبان تولید محتوا می‌کند و حضور مؤثر و فعال در عرصه رسانه‌ای دارد.

وی در ادامه تصریح کرد که بیش از پانزده مرکز مطالعاتی در جهان به‌صورت حرفه‌ای در زمینه تولید محتوای ضدایرانی فعالیت می‌کنند، در حالی‌که ایران پیش‌تر هیچ مرکز داخلی برای مقابله با این روایت‌ها نداشت. اسلامی تأکید کرد که با تأسیس این اندیشکده، این خلأ برطرف شده و این مرکز نیز در کنفرانس اخیر حضور فعال داشته و پنل تخصصی خود را ارائه کرده است.

 

 

وی اظهار داشت که تلاش شده از هر ایده و ظرفیت بالقوه موجود در جامعه بهره‌برداری شود و این ظرفیت‌ها به توانمندی‌های سازمان انرژی اتمی اضافه شوند. به گفته اسلامی، این سازمان با طراحی سازوکارهای مشخص، چرخه نوآوری را به‌گونه‌ای فعال کرده است که زمان تبدیل ایده به محصول به حداقل برسد.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: «ما با تکیه بر تحقیقات مسئله‌محور و نتیجه‌گرا، در تلاشیم تا جریان پویای نوآوری را فعال کنیم و آن را به نتایج ملموس و اثربخش برسانیم.»

اسلامی تصریح کرد که این فرآیند از نقطه صفر یعنی معادن آغاز شده و تا نقطه نهایی که انرژی تولیدی به خانه‌های مردم برسد و در زندگی آنان اثر بگذارد، ادامه می‌یابد.

وی تأکید کرد که تحقق این مسیر به مهم‌ترین سرمایه کشور، یعنی نیروی انسانی دانا، کارآمد، باانگیزه، امیدوار و مؤمن به عزت و سربلندی ملت ایران نیاز دارد تا بتواند نقش‌آفرینی مؤثری در این مسیر داشته باشد.

اسلامی در پایان گفت: «هدف ما آن است که با سرعت، بهره‌وری و راندمان بالا، سازمانی کارآمد و الگویی برای دیگر نهادها ارائه کنیم و آن را به‌صورت عینی به جامعه معرفی نماییم. آنچه امروز شاهد آن هستیم، نتیجه مفروضات، سیاست‌ها و تلاش‌هایی است که دستاوردهای ملموسی به همراه داشته‌اند.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار