آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۲۲۵

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات هسته‌ای ارزش ادامه دادن را دارد + فیلم

تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، اعلام کرد که مذاکرات هسته‌ای همچنان در مسیر موفقیت قرار دارد و دولت ایالات متحده معتقد است که شرایط به حدی مثبت است که ادامه تلاش‌ها ارزشمند خواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات هسته‌ای ارزش ادامه دادن را دارد + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تأکید کرد که واشنگتن به مذاکرات هسته‌ای همچنان امیدوار است و اگر چنین نبود، دور پنجم مذاکرات اصلاً برگزار نمی‌شد.

وی درباره مواضع آمریکا در این مذاکرات گفت: «ما در برخی اصول کاملاً صریح بوده‌ایم؛ از جمله اینکه ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و همچنین هیچ غنی‌سازی‌ای نباید انجام شود

بروس افزود که رهبران آمریکا بارها بر این مسئله تأکید کرده‌اند و ایران نیز در این مذاکرات حضور دارد و از مواضع واشنگتن کاملاً آگاه است.

وی همچنین تصریح کرد که مداخلات آمریکا در مسائل بین‌المللی، از جمله بحران روسیه و اوکراین، ناشی از توانایی این کشور در اعمال تأثیرگذاری و اقدامات مؤثر است.

 

کد ویدیو
 

به گزارش کاخ سفید، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت که عضو تیم مذاکره‌کننده نیست و نمی‌تواند درباره جزئیات طرح‌های مورد بحث در مذاکرات صحبت کند.

وی در ادامه مذاکرات را با آتش‌بس مقایسه کرد و گفت: «تا زمانی که آتش‌بس برقرار نشده، نمی‌توان درباره آینده و اقدامات بعدی کشورها صحبت کرد.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد که برخی نکات اساسی و پایه‌ای وجود دارد که باید حل شوند، و تا زمانی که این خط قرمزها روشن نشوند، بحث درباره جزئیات می‌تواند بی‌اهمیت باشد.

وی افزود: «خط قرمز مذاکرات، بدون تردید، مسئله غنی‌سازی و دستیابی به سلاح هسته‌ای است و این موارد باید شفاف و حل‌وفصل شوند

سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده با تمجید از عملکرد تیم مذاکره‌کننده گفت: «آن‌ها با دقت بالایی عمل کرده‌اند و این موضوع باعث شده که هیچ ابهامی درباره هدف مذاکرات باقی نماند

وی همچنین تصریح کرد که هر راه‌حلی باید بلندمدت باشد و نمی‌تواند فقط ۶ ماه دوام بیاورد یا در عرض ۱۸ ماه یا ۳ سال فروبپاشد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار