آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۷۶۷

اروپا درصدد گسترش تحریم‌ها علیه صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه

بلومبرگ در مطلبی اعلام کرد اتحادیه اروپا ممکن است تحریم‌ها علیه صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه را گسترش دهد.
اروپا درصدد گسترش تحریم‌ها علیه صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابع آگاه، اتحادیه اروپا در چارچوب بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه، در حال بررسی گسترش محدودیت‌ها علیه ناوگان موسوم به «ناوگان سایه‌ای» – نفتکش‌هایی که گفته می‌شود برای حمل نفت روسیه استفاده می‌شوند – و همچنین علیه صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه (RDIF) است. تحریم‌های مربوط به این صندوق از مارس ۲۰۲۲ تاکنون اعمال شده‌اند.

منابع بلومبرگ می‌گویند علاوه بر این، بروکسل ممکن است در بسته تحریمی بعدی، مقرراتی برای حفاظت از شرکت‌های اروپایی در برابر داوری‌های ناشی از توافق‌های سرمایه‌گذاری دوجانبه بگنجاند.

پیش‌تر، کشور‌های اتحادیه اروپا بسته هفدهم تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کردند که طبق آن، ۱۷ فرد و ۵۸ نهاد به فهرست سیاه افزوده شدند. همچنین ۱۸۹ نفتکش که گفته می‌شود در حمل نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه نقش دارند، در فهرست تحریم‌ها قرار گرفتند.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرده است که کار روی بسته هجدهم تحریم‌ها ادامه دارد. این بسته شامل اقداماتی در زمینه نفت، کاهش سقف قیمتی برای نفت روسیه، و محدودیت‌های تازه علیه «ناوگان سایه‌ای» خواهد بود.

چشم‌انداز و پیامد‌ها

اقدام اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌ها علیه صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه (که یکی از مهم‌ترین کانال‌های جذب سرمایه خارجی در روسیه محسوب می‌شود) و ناوگان حمل نفت موسوم به سایه‌ای، می‌تواند فشار مالی مضاعفی را بر اقتصاد روسیه وارد کند. با این حال، کارشناسان هشدار داده‌اند که روسیه با استفاده از ناوگان سایه‌ای و تغییر مسیر صادرات نفت به کشور‌هایی مانند هند و چین، به‌طور نسبی موفق به دور زدن برخی محدودیت‌های قبلی شده است.

به نظر می‌رسد بسته هجدهم تحریم‌ها تلاشی از سوی اتحادیه اروپا برای پر کردن خلأ‌ها و شکاف‌های باقی‌مانده در تحریم‌های قبلی است – به‌ویژه در حوزه نفت که همچنان یکی از منابع درآمد حیاتی روسیه به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار