آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۳۶
رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل:

امام خمینی (ره) قلب تپنده جهان اسلام است

رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل روز گذشته در مراسم بدرقه کاروان پیاده شهرستان بابل که عازم حرم امام خمینی (ره) بودند، گفت: امام خمینی (ره) قلب تپنده جهان اسلام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر عسکر جانعلی زاده امروز به همراه جمعی از کارمندان دانشگاه و مسئولین بابل در مراسم بدرقه کاروان پیاده «میثاق با امام و بیعت با رهبری» این شهرستان در جاده هراز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) قلب تپنده جهان اسلام است، گفت: مردم مسلمان کشورهای منطقه به تاسی از آرمان های امام خمینی (ره) به دنبال سرنگون ساختن حکومت های ستمکار خود هستند و بيداري اسلامي در منطقه خاورميانه به بركت نهضت امام خميني(ره) بوجود آمده است.
 
وی ادامه داد:دشمنان انقلاب اسلامی پس از ارتحال امام (ره) اميد به انحلال نظام جمهوری اسلامی ایران بسته بودند و جنگ نرم خود را در پیش گرفتند.
 
جانعلی زاده افزود: در دوران غيبت هدايت جامعه بر عهده ولي فقيه است و امروز نيز رهبر معظم انقلاب چراغ و مشعل هدايت را در دست دارند و همگان بايد از ايشان تبعيت كنند تا از مسير مستقيم و حقيقي منحرف نشوند.
 
رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل تصریح کرد: روحانيت در ايجاد وحدت، يكپارچگي ملي و انسجام اسلامي، تبيين ضرورت تبعيت از ولايت فقيه و گسترش فقاهت شيعه مسئول است.
 
وي با اشاره به اینکه هيچ جنگ نرم و توطئه‌ای از سوی دشمنان نظام در دل جوانان عاشق ولایت فقیه كارساز نخواهد بود، خاطرنشان ساخت: تدبير مقام معظم رهبري درهمه عرصه ها به خصوص حوادث بعد از انتخابات بيانگر تيز بيني و آينده نگري دقيق ايشان بوده است چرا که دشمنان را در همه ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و غیره نااميد كرده است.
 
این چهره دانشگاهی با اشاره به محبوبيت مقام معظم رهبری در جهان اسلام افزود: حضور جوانان با پای پیاده برای زیارت مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نشانه ارادت و عشق آنها به ولایت فقیه است و دشمنان نیز از این حرکت جوانان در هراس هستند.
 
جانعلی زاده در پایان تاکید کرد: توليدات علمی و پیشرفت پژوهش‌ها از سوی دانشمندان ایرانی، اثبات كارآمدی نظام اسلامی برای جهانيان است./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار