آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۹۳۸

مشروح سخنرانی شیخ نعیم قاسم به مناسبت اربعین حسینی + فیلم

دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت اربعین حسینی به سخنرانی پرداخت
مشروح سخنرانی شیخ نعیم قاسم به مناسبت اربعین حسینی + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله در مراسم اربعین امام حسین (ع) در بعلبک گفت: امروز آزادی و آینده و نسل‌هایمان را بر اساس اصل هر زمین و هر زمان پیروزی و جانفشانی و رسیدن به اهداف بزرگ است، بنا می‌کنیم.

وی افزود: امام حسین (ع) بستر مناسب را برای ظهور امام مهدی فراهم کرد. حضور پرشور عزاداران حسینی از همه روستا‌های بعلبک الهرمل را ارج می‌نهم که آمده‌اند تا پرچم بیعت با امام حسین را برافراشته کنند.

وی افزود: ما با مقاومت و با فلسطین و علیه یزید زمان شامل آمریکا و اسرائیل و حامی حق هستیم. مقاومت نتیجه مکتب کربلا و حیات امت اسلامی است.

نعیم قاسم تاکید کرد: پیروزی در جنگ ۳۳ روزه به مثابه پیروزی اراده و مقاومت و شکست اسرائیل و ممانعت از اشغالگری و شهرک سازی آن بود. پیروزی ما در سال ۲۰۰۶ بازدارندگی در برابر اسرائیل به مدت هفده سال ایجاد کرد.

کد ویدیو

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: از جمهوری اسلامی ایران که حمایت مالی و تسلیحاتی و سیاسی از ما به عمل آورد و شهیدانی در این راه داد، کمال تشکر را داریم.

کد ویدیو

وی ضمن تاکید بر مساله فلسطین گفت: نسل کشی ملت فلسطین را از تداوم مقاومت بازنخواهد داشت. حامی فلسطین هستیم، زیرا آنها صاحب زمین و اراده هستند.

کد ویدیو

شیخ نعیم قاسم گفت: شهادت نیرو‌های ارتش لبنان در زبقین را تسلیت عرض می‌کنیم. آنها شهدای وظیفه و حق و شهدای مقاومت و ارتش و کشور هستند. سخن گفتن از حاکمیت لبنان بدون مقاومت میسر نیست.

کد ویدیو

وی افزود: مقاومت، دولت را در کنترل اوضاع در جنوب لبنان یاری کرد. هشت ماه است که مقاومت هدف قرار گرفته است و باوجود آن ما صبور بوده‌ایم. بیشتر لبنانی حامی مقاومت و ادامه آن هستند. تصمیم دولت لبنان در پنجم آگوست، لبنان را از سلاح دفاعی اش را در برابر دشمن می‌گیرد و زمینه را برای کشتن مبارزان و خانواده آنها فراهم می‌کند. این دولت در راستای خدمت به پروژه اسرائیلی، خواسته یا ناخواسته حرکت می‌کند.

کد ویدیو

دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: بار‌ها گفته‌ایم که حملات را متوقف کنید و اسرائیل را از لبنان بیرون کنید، آنگاه ما در بحث امنیت ملی و راهبردی همکاری می‌کنیم. چگونه در دولت از بین بردن شرکایتان در کشور را قبول می‌کنید؟ شما به دنبال حمایت از لبنان نیستید بلکه به دنبال حمایت از حیات خود به زیان زندگی و حیات شرکایتان در کشور هستید. آیا کشور با حمله گروهی بر دیگری به ثبات می‌رسد؟

کد ویدیو

وی افزود: اگر احساس ناتوانی می‌کنید، دشمن را رها کنید تا با ما مقابله کند. همانطور که جنگ‌های متوالی اسرائیل شکست خورده است این بار نیز شکست خواهد خورد. دولت وظیفه اش ساختن کشور است نه تحویل دادن آن به اسرائیل و آمریکا.

کد ویدیو

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: آنانی که دم از انحصار سلاح می‌زنند آیا ندیدند که رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در سرزمین ما به نظامیانش به خاطر این اشغالگری تبریک می‌گوید؟ آیا سخنان نتانیاهو درباره اسرائیل بزرگ را نشنیده‌اید؟ دولت تصمیم خطرناکی اتخاذ کرد و کشور را در معرض بحران بسیار بزرگی قرار داده است.

کد ویدیو

وی تصریح کرد: مشروعیت را مقاومت با خون شهدا به دست آورده است و به شما نیازی ندارد و به شما می‌گویم که ارتش لبنان را وارد فتنه داخلی نکنید. دولت لبنان، تصمیم آمریکا و اسرائیل برای نابودی مقاومت را پیاده می‌کند حتی اگر این روند به جنگ داخلی و فتنه داخلی بیانجامد.

کد ویدیو

شیخ نعیم قاسم بار دیگر گفت: مادامی که تجاوزات و حملات دشمن اسرائیلی ادامه دارد، مقاومت سلاحش را تحویل نخواهد داد. مقاومت سلاح‌های خود را تحویل نخواهد داد و در صورت لزوم، کربلایی خواهیم جنگید و اطمینان داریم که پیروز خواهیم شد.

وی تصریح کرد: دولت لبنان مسئولیت کامل هر فتنه داخلی و کوتاهی در وظیفه خود در قبال دفاع از سرزمین لبنان است. باید با یکدیگر کشور را بسازیم و کشور با همه طیف هایش ساخته می‌شود نه گروهی بدون دیگری.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار