کد خبر:۱۵۳۵۹۲
استاد دانشگاه الزهرا (س):
دینداری مهمترین معیار ازدواج سالم است
استاد دانشگاه الزهرا (س) دینداری را مهمترین معیار ازدواج سالم دانست و گفت: توجه به دینداری طرف مقابل در ازدواج، نوعي سرمایهگذاری برای تربیت فرزندی صالح در آینده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، فهیمه محلاتی روز گذشته در جمع دانشجویان بسیجی حاضر در طرح «مطلع بیداری»، اولین مرحله در ازدواج موفق را خودشناسی دانست و گفت: افراد اگر نسبت به ویژگی های جسمی و روحی خویش آگاه باشند در هنگام ازدواج خصوصیات خود را با معیارهای انتخاب همسر، بهتر تطبیق می دهند.
وی بررسی سطح اعتقادی، ویژگی های اخلاقی از نظر خلق و خوی فردی، باورهای فرهنگی، سطح اقتصادی خانواده، میزان روابط اجتماعی، تحصیلات و وضعیت ظاهری را از نکات مهم در ارزیابی انسان از خود یا خودشناسی معرفی کرد.
این استاد دانشگاه الزهرا (س) در ادامه به تشریح معیارهای یک ازدواج موفق پرداخت و افزود: کفو بودن یا همسان بودن دختر و پسر در نهایت به یک ازدواج موفق منجر خواهد شد.
محلاتي با اشاره به آیات قرآن کریم تصریح کرد: دینداری مهمترین معیار یک ازدواج سالم است به این دلیل که دین، انسان را از ارتکاب اعمال خلاف انسانی باز می دارد.
توجه به دینداری فرد مقابل سرمایه گذاری برای تربیت فرزندی صالح است
وي با بیان اينكه ازدواج یک مقوله فردی نیست، گفت: توجه به دینداری فرد مقابل یک سرمایه گذاری برای تربیت فرزندی صالح در آینده است.
این استاد دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به اینکه بسیاری از ویژگی های انسان از طریق وراثت به او منتقل می شود؛ اصالت خانوادگی را از مهمترین ملاک های انتخاب همسر برشمرد.
محلاتی تقید به اخلاق نیک و نیز همسانی اجتماعی بودن افراد از نظر برون گرایی و درون گرا بودن را عامل دیگری در انتخاب همسر شایسته عنوان کرد.
وي اظهار داشت: تناسب سنی در یک ازدواج نقش تعیین کننده ای دارد؛ به گونه ای که تفاوت سنی یک تا پنج سال دختر و پسر ایده آل ترین میزان اختلاف سنی برای ازدواج می باشد که البته بسته به شرایط دیگر نیز متغیر است.
این استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه پرداخت نفقه به زن از وظایف مرد پس از ازدواج است، بيان داشت: سطح اقتصادی مرد باید به گونه ای باشد که توانایی تأمین مسکن، وسایل زندگی و هزینه های رفاهی زن را در حد متوسط دارا باشد.
محلاتی هم فرهنگ بودن را از عوامل مؤثر در ازدواج موفق دانست و افزود: اگر دختر و پسر از مناطق مختلف و با فرهنگ و آداب و رسوم متفاوتی باشند در آینده با مشکلات فراوانی مواجه خواهند شد.
در نظر گرفتن ظاهر افراد در حد معقول باشد
وی تاكيد كرد: در نظر گرفتن ظاهر فرد به عنوان ملاک انتخاب باید در حد معقول باشد، نه اینکه ظاهر فرد به مهمترین معیار ما برای ازدواج تبدیل شود.
این مشاور مسائل خانوادگی تناسب بین تحصیلات طرفین را نیز در ازدواج موفق مؤثر برشمرد و تصريح كرد: درک و شعور اجتماعی عاملی است که تنها با تحصیلات بدست نمی آید و در ازدواج باید به این عامل هم توجه اساسی داشت.
محلاتي خاطرنشان كرد: داشتن گرایش های سیاسی یکسان در تشکیل زندگی خانوادگی نقش دارد؛ به گونه ای که اختلاف نظر در نگرش های سیاسی ممکن است عامل جدایی بین افراد خانواده و اطرافیان شود.
وي همچنین گفت: طرفین باید از ابتدا با شیوه های تفریحات همدیگر از جمله ورزش، تلویزیون و مسافرت آشنا بوده، تا در زندگی مشترک با مشکل مواجه نشوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.