کد خبر:۱۵۸۳۸۶
بانی مسجد علی بن ابیطالب (ع) بندرعباس:
ساخت مسجد علی بن ابیطالب (ع) بندرعباس با 14 هزار تومان آغاز شد
بانی مسجد علی بن ابیطالب (ع) بندرعباس با اشاره به اینکه ساخت این مسجد با 14هزار تومان به دستور آیتالله انواری شروع شد، گفت: ساخت مسجد شیعیان شان و منزلتش بالاتر از مجتمعهای تجاری است که بخواهد یکساله ساخته شود!
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بندرعباس، مسجد علی بن ابیطالب (ع) بندرعباس که از دیرباز محل عزاداری ها، جشن ها و اعیاد مذهبی است در سال 1327 با الگو و معماری کاملا سنتی و اسلامی بنا شده که مراحل ساخت پایانی آن همچنان ادامه دارد.
در کنار این مسجد حسینیه علی اصغر(ع) در بنایی بسیار کوچکی و نمایی از یک اتاق بلوکی ساخته شده که در فضایی کاملا نامناسب قرار گرفته است؛ در حالی که برخی از کاندیداهای این دوره از مجلس حاضرند چهار میلیارد تومان حتی برای تبلیغات خود خرج کنند! که بماند از کجا می آورند، ساخت مسجد علی بن ابیطالب (ع) بندرعباس که از سال 72 شروع شده است، همچنان با اقتدار مسیر ساخت خود را تا تکمیل نهایی (چقدردیگر؟) طی می کند.
محمود فلاحتی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، شروع ساخت مسجد علی بن ابیطالب (ع) این شهرستان را از سال 72 ذکر و تصریح کرد: تاجرها برای اینکه زودتر به پول و ثروت برسند، دو ساله نشده مجتمع های تجاری مختلفی می سازند؛ اما جایگاه مساجد بالاتر از این حرف هاست.
بانی مسجد علی بن ابیطالب بندرعباس در ادامه افزود: مسجد علی بن ابیطالب بندرعباس با 5000 متر زیر بنا و 3000متر عرصه از مرحله سفت کاری خارج شده و تنها کار تزیینات آن مانده است.
وي ادامه داد: بالاخره مسجدهایی که در استانها شیعیان می سازند اگر واقعا بخواهند یک مسجد با الگوی سنتی بسازند، هم هزینه هنگفتی می طلبد و هم زمان زیادی صرف می شود.
فلاحتی ادامه داد: اکنون نزدیک 15 تا 16 سالی است که از این مسجد استفاده می شود تعللی هم در ساخت این مسجد نشده است و بالاخره هرکسی که توان مالی داشته، به ساخت اين مسجد كمك كرده است.
بانی مسجد علی بن ابیطالب بندرعباس در پاسخ به این سوال که تاکیدات زیادی از سوی برخی مسئولان استان مبنی بر توسعه مساجد از بعد تعداد در استان صورت می گیرد، با وجود این تاکیدات آیا روند ساخت با تعلل صورت نگرفته؟ خاطرنشان کرد: اینها را باید از کسانی پرسید که مسئول کارهای تبلیغاتی استان هستند؛ لذا آنچه در توان ما بوده اینکه مسجدی زیربنایی بسازیم که در آینده «نگینی» برای هرمزگان باشد.
وی در همین رابطه تصریح کرد: الگوی ساختی مسجد سنتی است که تلفیقی از بتون، آجر و کاشی است و همان طور که می دانید کار زیربنایی نیازمند هزینه زیاد و همچنین دقت، ظرافت و زمان زیادی است با این وجود برنامه های مختلفی بخصوص در مناسبت های مختلف در آن انجام می شود.
فلاحتی درخصوص سایر ویژگی های این مسجد اظهار داشت: در این 5000 متر زیربنای شبستان مسجد دو سال برای مسائل آموزشی، نماز جماعت و برنامه های مناسبت ها طراحی شده است و یک سالنی نیز برای کتاب خانه در نظر گرفته ایم و همچنین کلاس های مختلف روخوانی، تجوید و تفسیر قرآن نیز در طول هفته برگزار می شود.
این بانی مسجد علی بن ابیطالب بندرعباس یادآور شد: شبستان مسجد دارای گنبد بزرگ به ارتفاع 31 متر، عرض 14 متر، حدود 17 گنبد کوچک، سردر مسجد به ارتفاع 30 متر، 2 گلدسته به ارتفاع 33 متر که در مجموع 63 متر مطابق با سال امام علی (ع) در حال ساخت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۴
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.