کد خبر:۱۸۰۱۱۴
محسن رضایی:

ایجاد پژوهشکده دین و سیاست در راستای فرمایشات رهبرانقلاب است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دیدار اخیر اعضای اين مجمع با رهبرانقلاب گفت: ایجاد پژوهشکده دين و سياست دقیقا در راستای فرمایشات معظم له مبنی بر برجسته کردن حضور دین در عرصه های سیاسی و اجتماعی کشور است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، دکتر محسن رضایی پیش از ظهر امروز در افتتاحیه پژوهشکده دین و سیاست که در دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به اينكه فعالیت‌های علمی و پژوهشی در کشور به صورت جزیره‌ای و به دور از همفکری و تعامل هیچ سودی ندارد، تصريح كرد: ایجاد این پژوهشکده از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با همکاری و مشارکت دانشگاه قم دقیقا در همین راستا بوده تا از توانایی های علمی بالقوه و بالفعل مراکز و نهادهای علمی کشور نهایت استفاده را ببریم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایجاد مجمع تشخیص مصلحت، ابتکار امام (ره) در راستای پیوند دین و سیاست بود، افزود: پیشینه تاسیس پژوهشکده دین و سیاست به حدود 12 سال قبل باز می گردد که ما در مجمع تشخیص مصلحت اقدام به ایجاد کمیسیون منابع دینی در قم کردیم تا به این طریق مسائل مربوط به تشخیص مصلحت نظام را با بزرگان و علما مطرح کرده و درباره مسائل و چالش های به وجود آمده به رایزنی بپردازیم، اما بعدها متوجه شدیم که علاوه بر این کمیسیون، نیاز به راه اندازی یک پژوهشکده نیز وجود دارد.
 
رضایی اضافه کرد: تاسیس این پژوهشکده نشان داد که هنوز هم پس از گذشت سال ها از پیروزی انقلاب، می توان انقلابی عمل کرد و از همه توانمندی ها در راستای تبیین و تعمیق ارتباط دین و سیاست بهره برد.
 
وی با اشاره به اینکه ارتباط دین و حکومت از دیرباز یکی از دغدغه های مهم نخبگان فکری و سیاسی جوامع بوده، ابراز داشت: متاسفانه غربی ها به طور کامل، سیاست را از دین جدا کردند و به دین تنها جنبه فردی بخشیدند و حال آنکه انقلاب اسلامی آمد تا به همگان بگوید دین اساسا کارکردهای بسیاری در عرصه های اجتماعی و سیاسی دارد و نباید آن را تنها مربوط به مسائل شخصی و فردی دانست.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هدف ما از تاسیس این پژوهشکده آن بوده که از دیدگاه های پژوهشگران عرصه دین و سیاست در راستای برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های کلان، بیشترین استفاده را ببریم.
 
رضایی در پايان با اشاره به دیدار اخیر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با مقام معظم رهبری گفت: ایجاد این پژوهشکده دقیقا در راستای فرمایشات معظم له مبنی بر برجسته کردن حضور دین در عرصه های سیاسی و اجتماعی کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار