کد خبر:۱۸۰۱۹۰
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی:
سپردن افراد سالمند به سرای سالمندان ارزش نیست بلکه ضرورت اجتماعی است
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی در بیان نیازسالمندان به احترام و عزت اجتماعی به عنوان یک نیاز عمده با توجه به وضعیت سنی آنان گفت: سپردن افراد سالمند به خانه سالمندان یک ارزش نیست بلکه یک ضرورت اجتماعی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رضا سعیدی امروز در بازدید ازخانه سالمندان در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار سالمندی در هفته سلامت و توجه به این قشر در سال جدید بیان کرد: کشور ما با 3/7 درصد جمعیت بالای 60 سال و با توجه با اینکه عمده جمعیت در سن 30سال هستند و در آینده وارد مرحله سالمندی می شوند مانند بسیاری از کشورهای غربی به جمعیت پیر تبدیل می شود.
وی با اشاره به کرامت و عزت اجتماعی سالمندان بعنوان نیاز عمده آنان تاکید کرد: سپردن افراد سالمند به خانه سالمندان ارزش نیست بلکه یک ضرورت اجتماعی است و توصیه می شود نگهداری از سالمندان در کانون خانواده باشد و خانه سالمندان تنها و آخرین راه چاره برای خانواده هایی است که توان مراقبت از والدین راندارند.
تمامی ارگان ها باید متولی هفته سلامت باشند
سعیدی اذعان کرد: با توجه به عناوین هفته سلامت برنامه های متفاوتی از جمله بازدید ازخانه سالمندان،برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه سالمندان حوزه سلامت و پیاده روی تدارک دیده شده است ولی دانشگاه تنها متولی هفته سلامت نیست بلکه تمام ارگان ها باید در این راستا قدم بردارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دربیان اقدامات دانشگاه مبنی برمبارزه با بیماری سالمندان اظهار کرد: در این راستا طب سالمندان در کشور راه اندازی ولی به دلیل تعداد اندک متخصص طب سنتی توسعه نیافته است.
وی افزود: به منظور پیشگیری ازبیماری در دوره سالمندی در جوانی باید الگوی مصرف و زندگی صحیح آموزش داده شود که این همت تمامی ارگان ها را می طلبد.
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی یکی از عوامل بیماری در دوره سالمندی مخصوصا بانوان را عدم تحرک در دوره جوانی عنوان کرد و گفت: باید فرهنگ دوچرخه سواری در کشورنهادینه شود و در این راستا به علت محدودیت بانوان، مراکزی برای دو چرخه سواری آنان در نظر گرفته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.