آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۵۵۶۸

آغاز به کار دومین کنفرانس سالانه انرژی پاک در کرمان

دومین کنفرانس سالانه انرژی پاک صبح امروز در مرکز بین‌المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی ماهان کرمان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، دومین کنفرانس سالانه انرژی پاک از صبح امروز در مرکز بین‌المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی ماهان کرمان در حال برگزاری است.
 
مسعود ایرانمنش، دبیر برگزاری این کنفرانس آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکزپژوهشی و صنعتی کشور با فعالیت یکدیگر، مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بین صنعتگران و پژوهشگران، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینه های گوناگون فناوری های انرژی پاک  وتشکیل میزگردهای تخصصي را از اهداف این کنفرانس عنوان کرد.
 
وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه دستاورده‌های انرژی پاک و میزگرد تخصصی کارگروه انرژی استان را از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این کنفرانس بیان کرد.
 
دبیر برگزاری این کنفرانس گفت: یوگاز و زیست توده، پیل های سوختی، انرژی زمین گرمایی، انرژی وابسته به آب، انرژی هیدروژن ، انرژی خورشیدی، انرژی باد، سیستم های انرژی هیبرید، مدیریت و بهینه سازی انرژی، بازیافت انرژی، روشهای ذخیره سازی انرژی، اثرات زیست محیطی منابع انرژی تجدید پذیر، ارزیابی جنبه های اقتصادی و فنی منابع انرژی پاک و زمینه های مرتبط با انرژی های پاک از محوره های این کنفرانس است.
 
ایرانمنش با اشاره به اینکه از بین 440 مقاله ارسال شده به این کنفرانس براساس شاخص‌های مصوب کمیته علمی و داوران 86 مقاله به صورت پوستر و 80 مقاله در قالب سخنرانی پذیرش شده است، تصریح کرد: همچنین نشست‌های علمی این کنفرانس در 10 محور جداگانه به همراه سخنرانی علمی ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از بحران‌های جهان در قرن بیست و یکم، بحران انرژی است، افزود: اين بحران از دو چالش عمده نشأت می‌گیرد، یکی چالش آلودگی محیط زیست ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی و دیگری محدودیت منابع فسیلی در جهان است که پیش‌بینی می‌شود با توجه به مصرف رو به افزایش آن‌ها در آینده نزدیک به اتمام می‌رسد.

دبیر برگزاری این کنفرانس گفت: از ویژگی‌های این کنفرانس می‌توان به پذیرش طرح‌های صنعتی و کاربردی در زمینه انرژی اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار