کد خبر:۱۹۷۵۲۶
استاندار کرمانشاه:
توسعه راه ها و جاده ها توسعه همه جانبه استان را در پی دارد
استاندار کرمانشاه با اشاره به سر آمد بودن استان کرمانشاه در بخش حمل و نقل جاده ای نسبت به استان های دیگر گفت: توسعه راه ها و جاده ها توسعه همه جانبه استان را در پی دارد.
سید دادوش هاشمی در گفت و گو باخبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، با اشاره به سر آمد بودن استان کرمانشاه در بخش حمل و نقل جاده ای نسبت به استان های دیگر تصریح کرد: توسعه راه ها و جاده ها توسعه همه جانبه استان را در پی دارد.
وی افزود: ميزان راه هاي روستايي استان از يك هزارو 200 كيلومتر به 2 هزارو 600 كيلومتر افزايش يافت.
استاندار كرمانشاه گفت: با آغاز بكار دولت نهم و دهم ميزان راه هاي اصلي و ملي 4 خطه در استان از 75 كيلومتر در سال 84 به 160 كيلومتر افزايش يافت وهمچنين ميزان راه هاي روستايي استان نيز از يك هزارو 200 كيلومتر به 2 هزارو و 600 كيلومتر افزايش يافت.
هاشمي با اشاره به توسعه راه ها ي زميني در استان افزود:استان كرمانشاه يكي از استان هاي مرزي كشور است كه با وسعت راه هاي زميني و بيش از 300 كيلومتر مرز مشترك با كشور عراق از موقعيت استراتژيك و خاصي بر خوردار است.
وی گفت: استان كرمانشاه در بخش حمل و نقل جاده اي يكي از سر آمدترين استان هاي كشور است بنابراين توسعه راه هاي مواصلاتي استان، مهم ترين عامل براي به حركت در آوردن چرخ توسعه استان است.
استاندار كرمانشاه با تاكيد بر اينكه توسعه راه هاي استان موجب تسريع در حمل و نقل، تسهيل در امر صادرات و ارائه خدمات گوناگون به مردم مي شود، خاطرنشان كرد: بي شك توسعه هر منطقه اي در عرصه هاي مختلف،همگام با توسعه زير ساخت ها شكل مي گيرد.
هاشمی گفت: اگر جاده و راه هاي دسترسي ساخته نشود توسعه آموزش و بهداشت نيز با چالش مواجه خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه بخش عظيمي از ايجاد و بهسازي زير ساخت هاي استان در زمينه راه هاي مواصلاتي در دولت نهم و دهم انجام شده است يادآور شد: با آغاز بكار دولت نهم و دهم ميزان راه هاي اصلي و ملي 4 خطه در استان از 75 كيلومتر در سال 84 به 160 كيلومتر افزايش يافت؛ همچنين ميزان راه هاي روستايي استان نيز از يك هزارو 200 كيلومتر به 2 هزارو و 600 كيلومتر افزايش يافت.
استاندار کرمانشاه با بيان اينكه از ابتداي سال 90 تاكنون 145 كيلومتر راه روستايي استان آسفالت و بهسازي شده است گفت: با انجام روكش و بهسازي راه هاي روستايي استان، شاخص آسفالت راه هاي روستايي كرمانشاه به ميانگين كشوري نزديك شد به طوري كه در رديف برترين راه هاي روستايي كشور درسا ل90 قرار گرفت.
هاشمی تصريح كرد: در حال حاضر 121 كيلومتر راه شامل بزرگراه اصلي فرعي و روستايي در حال ساخت است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ادامه داد: بهسازي راه هاي اصلي و فرعي استان شامل محور جوانرود، ثلاث باباجاني، گراوند، شاهيني و ... از ديگر اقدامات انجام شده است.
استاندار کرمانشاه با بيان اينكه رفع نقاط حادثه خيز نيز از اولويت برنامه ها است بيان داشت: با توجه به اينكه نقاط پر حادثه مهم ترين علت سوانح جاده اي است، اصلاح 20 نقطه حادثه خيز استان از جمله اقدام هايي است كه در راستاي كاهش سوانح جاده اي و ارتقاي سطح ايمني جاده ها صورت گرفته است.
هاشمي با تاكيد بر اينكه اصلاح نقاط حادثه خيز استان گفت: تقاطع غير همسطح بلوردي در محور بيستون تقاطع غير همسطح دانشگاه آزاد در محور كنگاور و تقاطع همسطح شهيد عسگري در محور قزانچي از طرح هايي است كه در راستاي اصلاح نقاط حادثه خيز استان در حال انجام است. ضمنا پيش بيني مي شود،اين طرح ها تا پايان سالجاري تكميل و به بهره برداري برسد.
وی در پايان يادآور شد: همچنين روكش محور بيستون، روكش محور صحنه، محوراسلام آباد -دالاهو و روكش محور شيخ صله به طول 45 كيلومتر از اقدامات انجام شده در چند ماه اخير است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.