کد خبر:۱۹۸۹۶۷
مشاور استاندار فارس در امور عشایر:

موزه دفاع مقدس مستند بسیار قوی جهت استحکام بخشیدن به فرهنگ جامعه است

مشاور استاندار فارس در امور عشایر با اشاره به اینکه موزه دفاع مقدس می‌تواند مستند بسیار قوی و با ارزشی جهت استحکام بخشیدن به فرهنگ جامعه باشد، گفت: کار موزه دفاع مقدس باید جنبه ملی به خود بگیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، امین الله قربانی کشکولی امروز در بازدید از پروژه موزه دفاع مقدس و دیدار با مدیر کل اداره حقظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس با بیان اینکه ساخت موزه دفاع مقدس یک کار فرهنگی ارزشمند و فرا استانی است، گفت: استقلال و آزادی امروزی جامعه ما مدیون شهدای والا مقام است و باید به موزه دفاع مقدس که یک کار ریشه ای و عمیق در جامعه است، توجه شود.
 
وی افزود: بسیاری از کشورهای دنیا به دنبال این هستند که بدانند شهدای ما چه کسانی بوده اند و می خواهند از طریق این آثار، آنها را از نزدیک درک کنند.
 
مشاور استاندار فارس در امور عشایر خاطرنشان کرد: تلاش های بسیاری از سوی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس در خصوص ساخت موزه بزرگ دفاع مقدس این استان انجام گرفته که با همکاری های سازمان ها و نهادها در صورت تکمیل، کار بسیار ارزشمند و ماندگاری در سطح کشور خواهد شد.
 
قربانی کشکولی ادامه داد: در جنگ 33 روزه حرب الله لبنان با اسرائیل، الگوگیری رزمندگان حزب الله از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که باعث شکست اسرائیل شد.
 
وی با اشاره به اینکه موزه دفاع مقدس می تواند مستند بسیار قوی و با ارزشی جهت استحکام بخشیدن به فرهنگ جامعه باشد، تصریح کرد: کار موزه دفاع مقدس باید جنبه ملی به خود بگیرد.
 
مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فارس نیز در این دیدار با تشریح برنامه ها و فعالیت های این اداره کل در سطح استان و نیز چگونگی ساخت موزه دفاع مقدس فارس بیان داشت: ساخت موزه دفاع مقدس فارس از سال 79 آغاز گردید که به دلیل نبود بودجه و اعتبارات لازم با وفقه چندین ساله رو به رو شد و با سفر رهبر معظم انقلاب به این استان، اعتبارات لازم اختصاص یافت و در حال حاضر ساختمان های موزه دفاع مقدس استان تکمیل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار