یا مسئولان دانشگاهی معنی کرسی را نمیدانند و یا آزاد اندیشی را؛ چراکه وقتی مقام معظم رهبري دستور اجرای کرسیهای آزاد اندیشی را در دانشگاه ها صادر كردند، منظورشان این بود ...
اصغر حاج علی اکبری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، گفت: متاسفانه دانشگاه پیام نور استان زنجان تحليل روشنی را از کرسی آزاد اندیشی ندارد؛ چراکه به جای اجرای آن، اقدام به برپایی نوعی کارگاه یک سو اندیشی کرده است.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان زنجان با اشاره به لزوم تقابل عقاید مثبت و منفی در این کرسی ها بيان كرد: در حال حاضر یک استاد در راس کرسی نشسته و همه دانشجویان، با هر عقیده و نظر را به یک راه هدایت می کند که تا کنون هیچ خروجی قابل قبولی نیز نداشته است.
وي افزود: نبودن دستور العمل از مراتب بالاتر یکی از دلایلی است که کرسی آزاد اندیشی به معنای واقعی در این دانشگاه پیاده سازی نمی شود؛ چراکه به عقیده این مقام مسئول، اگر نامه ای به امضای شخص وزیر در این راستا صادر گردد، همه مسئولان دانشگاهی به اهمیت این امر واقف می شوند.
علي اكبري در عین حال به عدم وجود شور و نشاط در دانشجویان نیز اشاره کرد و گفت: اگر دانشجویان، خودجوش خواستار برگزاری میز گرد و کرسی باشند، دانشگاه به هیچ وجه مانع آنها نخواهد شد؛ ولی دانشجویان نشاط کافی برای این امر را ندارند و فقط به اقدامات دانشگاه در امر برگزاری مراسم فرهنگی از جمله کرسی آزاد اندیشی تکیه می کنند.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان زنجان تصريح كرد: این موضوع نیز فراموش نشود که کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه پیام نور به نحوی برگزار می شود که دانشجویان کاملا با احتیاط و گاها با ترس مناظره می کنند که از دیگر نقاط ضعف این مراسم محسوب می شود.
وي دانشگاه را به خاطر عدم تحقق مطالبات معظم له به طور صد در صدی توجیه کرد.
علي اكبري خاطرنشان كرد: دانشگاه باید زیرساخت هایی را برای ورود دانشجویان جدید و یا ادامه تحصیل دانشجویان قدیمی فراهم سازد از جمله تآسیس سایت و آزمایشگاه؛ لذا اموری از جمله برگزاری کرسی آزاد اندیشی در مراتب پایین تری قرار می گیرند.