کد خبر:۲۰۵۹۴۹
رئيس دانشگاه ياسوج:
دانشگاه ياسوج به دنبال حاكم كردن گفتمان علمي واقعي در محيط دانشگاه است
رئيس دانشگاه ياسوج با اشاره به سياستهاي علمي اين دانشگاه، يكي از اهداف اصلي دانشگاه ياسوج را حاكم كردن گفتمان علمي واقعي در محيط دانشگاه عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، اردوان ارژنگ روز گذشته در حاشيه ثبت نام 1300دانشجوي مقطع كارشناسي دانشگاه ياسوج، در جمع خبرنگاران با تاكيد بر فعاليت هاي علمي در دانشگاه بيان داشت: هدف ما حاكم كردن گفتمان علمي واقعي در دانشگاه است؛ يعني ادبيات، خواسته ها و مطالبات دانشجويان به صورت علمي و با اولويت علمي بيان شود.
وي افزود: اگر گفتمان علمي گفتمان حاكم در محيط دانشگاهي باشد، دانشجو بيشتر از اينكه به فكر غذا باشد، به فكر كتاب و مطالعه و پژوهش خواهد بود.
رئيس دانشگاه ياسوج به زير ساخت هاي لازم براي تحقق حاكم كردن گفتمان علمي در دانشگاه اشاره كرد و گفت: در دانشگاه ياسوج از 180 هيئت علمي ، 175 نفر دكترا هستند كه اين روشن كننده اين نكته است كه در اين دانشگاه حرف، حرف علمي است.
ارژنگ افزايش تعداد رشته ها و دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي در دانشگاه را موجب ايجاد فضاي گفتمان علمي در دانشگاه دانست و گفت: مطالبات دانشجويي در مقاطع تحصيلات تكميلي بيشتر حول فعاليت هاي علمي است كه با گسترش اين نگاه در دانشگاه، دانشجويان ساير مقاطع نيز نگاهي علمي تري به فضاي دانشگاه خواهند داشت.
وي از ثبت نام بيش از 1300 دانشجو در مقطع كارشناسي اين دانشگاه، طي ديروز و امروز خبرداد و گفت: این تعداد دانشجو به صورت روزانه و شبانه در 46 کد رشته مشغول به تحصیل می شوند.
رئيس دانشگاه ياسوج تعداد دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه ياسوج در سال جديد تحصيلي را 400 نفر در 40 كد رشته عنوان كرد كه 220 نفر آنها به صورت روزانه و مابقي به صورت شبانه مشغول به تحصيل مي شوند.
ارژنگ تعداد دانشجويان ورودي سال جديد در مقطع دكتراي اين دانشگاه را 70 نفر در 15 گرايش تحصيلي عنوان كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.