آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۲۲۹۰
مشاور عالی وزیر علوم خبر داد:

1514 رشته‌محل مربوط به پذیرش دختران در کنکور

مشاور عالی وزیر علوم در امور اجرایی گفت: در آزمون سراسری امسال، 1514رشته‌محل مخصوص پذیرش دختران بوده که این رقم ...
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، عباس طائب صبح امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان هفدهمین المپیاد علمی – دانشجویی و نفرات برتر آزمون سراسری در دانشگاه تربیت مدرس گفت: در سال 89 تنها 425 رشته‌محل مخصوص پذیرش دختران در آزمون سراسری وجود داشت که این تعداد در سال 90 به 603 رشته محل افزایش یافت و در سال جاری این تعداد به 1514 رشته‌محل رسیده است که این امر نشان‌دهنده افزایش دو برابری رشته‌ محل‌های مخصوص پذیرش دختران در آزمون سراسری بود.
 
وی افزود: ‌در سال 89، 571  رشته‌محل مختص پذیرش پسران بود که این رقم نیز در سال 90 به 667 رشته‌محل رسید و در سال 91 به 2137 رشته محل افزایش یافته است.
  
مشاور عالی وزیر علوم در امور اجرایی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری امسال یک میلیون و 66 هزار و 274 شرکت‌کننده وجود داشت که از این تعداد، 588 هزار و 66 نفر پذیرش شدند و بر این اساس، از هر 100 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 78 داوطلب پذیرفته شدند.
 
طائب گفت: در آزمون سراسری امسال در 22 هزار و 800 رشته محل، پذیرش دانشجو انجام شده و این در حالی می باشد که در سال گذشته تنها در 19 هزار و 849 رشته محل پذیرش دانشجو داشته‌ایم و در سال 89 نیز 17 هزار و 679 رشته محل، پذیرش دانشجو داشته است.
 
وی اضافه کرد: در سال جاری، تعداد رشته‌ محل‌هایی که پذیرش دانشجو داشتند نسبت به سال 89، 29 درصد رشد داشته است.
  
مشاور عالی وزیر علوم در امور اجرایی اضافه کرد: از داوطلبان پذیرفته شده در آزمون سراسری امسال 33 درصد در گروه آزمایشی علوم انسانی، 33 درصد در گروه آزمایشی علوم تجربی، 28 درصد در گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک و مابقی مربوط به گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بوده‌اند.
  
طائب گفت: از کل داوطلبان پذیرفته شده در آزمون سراسری امسال، 23 درصد وارد دانشگاه‌های دولتی و 21 درصد وارد دانشگاه‌های غیرانتفاعی شده‌ و مابقی نیز وارد دانشگاه‌های پیام‌نور، مجازی، غیرحضوری، جامع علمی و کاربردی و فنی و حرفه‌ای شده‌اند.
برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار