حجت الاسلام ذوالنور در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به این که مهم ترین ویژگی شخصیت تمام کسانی که در قیام امام حسین(ع) شرکت داشته و تا آخر راه با آن حضرت ماندند وجود خصلت ولایت مداری در آنان بود، گفت: مصداق این مطلب همانند زمانی است که امام حسین(ع) به یارانش خطاب کرد بیعتم را از شما برداشتم، ولی زهیر بن قین در پاسخ می گوید، اگر هزاران بار بمیرم و زنده شوم دست از تو برنمی دارم.
ولایت مداری یعنی این که حب و بغض انسان در مسیر مولایش باشد
وی در ادامه در تعریف ولایت مداری اظهار داشت: ولایت مداری یعنی این که حب و بغض انسان در مسیر مولایش باشد و اگر در جایی همراهی با ولی خطرآفرین شد، انسان خطر را پذیرفته و با ولی بماند و از جان و مال و آبرویش مایه بگذارد.
جانشین سابق نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که اباالفضل العباس(ع) در واقعه ی عاشورا با یقین قلبی اش ولایت مداری خود را به رخ همگان کشید، تاکید کرد: ویژگی اصلی حضرت مسلم بن عقیل هم همین ولایت مداری او بود که در اطاعت بی چون و چرا و تعبد عمیق خود نسبت امام، ولی امر و پیشوای خود خلاصه می شد.
حضرت مسلم(ع) هیچ گاه در برابر امر مولایش مصلحت اندیشی و منفعت طلبی نکرد
وی افزود: حضرت مسلم(س) هیچ گاه در مقابل امر مولایش مصلحت اندیشی و منفعت طلبی نکرد و کوچکترین سستی در انجام ماموریت خود انجام نداد که اگر دچار این آفات می شد و سر سوزنی از اهداف امام حسین(ع) کوتاه می آمد، سر و کارش با کشته شدن در راه اسلام پیش نمی رفت.
ذوالنور در پایان با اشاره به این که حضرت مسلم(س) تا پایان عمر پربرکتش به تشخیص فردی خود عمل نکرد، اظهار داشت: ایشان تمام توجهات خود را معطوف به امر مولا و همه ی تصمیم گیری هایش را در مسیری اباعبدالله ترسیم کرده بود، انجام می داد که تا پای دار پیش رفتن او و از دارالعماره افتادنش را مدیون همین روحیه خود بود.