مسئول بسیج اساتید استان مازندران با بیان اینکه اساتید بسیجی در دانشگاهها از رسالت خطیری برخوردار هستند، گفت: اساتید بسیجی باید ایجادکننده فضای اسلامی در دانشگاهها باشند.
نورزاد نبوی امروز در حاشیه افتتاح دفتر بسیج اساتید در دانشگاه مازندران در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: سازماندهی اساتید دانشگاهها با هدف بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای علمی آنها در ساختار کشور، ترویج ارزشهای انقلابی و اسلامی در محیط دانشگاهها، کمک به فرایند اسلامی شدن دانشگاهها و همچنین تحقق وحدت علمی حوزه و دانشگاهها اهداف مهم سازمان بسیج اساتید را تشکیل میدهد.
وی گفت: سازماندهی اساتید متعهد و بسیجی در برخورد با توطئههای دشمنان علیه نظام اسلامی به ویژه در مقطع فعلی و همچنین کمک به جنبش نرمافزاری و تولید علم بومی با الگوی اسلامی و ایرانی از دیگر اهداف تشکیل سازمان بسیج اساتید است.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران اشارهای به تشکیل سازمان بسیج اساتید در سال 1377 کرد و بیان داشت: هسته اولیه تشکیل سازمان بسیج اساتید با گردهمایی برخی از اساتید متعهد و بسیجی دانشگاههای فردوسی مشهد و دانشگاه علم و صنعت ایران و پیشنهاد چنین سازمانی به رهبر معظم انقلاب بنیان نهاده شد.
وی ادامه داد: در سال 1379 توسط سپاه و سازمان بسیج مستضعفان طرح و اساسنامه سازمان بسیج اساتید به عنوان یک سازمان مستقل به شورای انقلاب فرهنگی ارائه شد و در تاریخ 27 آذرماه 1380 شورای انقلاب فرهنگی تشکیل و تقویت سازمان بسیج اساتید را به عنوان یک طرح تصویب شده به تمام دانشگاهها ابلاغ کرد.
نبوی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب فرماندهی جنگ نرم را به اساتید دانشگاهها محول کردهاند که البته دانشجویان نیز افسران این جبهه هستند.
وی عرصههای علمی پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، فکری و سیاسی را از جمله فعالیتهای سازمان بسیج اساتید عنوان کرد و گفت: محرومیتزدایی، سازماندهی اساتید دانشگاهها و مقابله در برابر جنگ نرم (مجازی و غیر مجازی) از دیگر فعالیتهای گسترده سازمان بسیج اساتید است.
مسئول بسیج اساتید استان مازندران با اشاره به اثرات فرهنگ بسیجی در سطح جامعه اظهار داشت: امید است روز به روز بسیج اساتید چه از نظر تعداد و چه از لحاظ عملکرد در دانشگاههای استان قوت بیشتری یابد چراکه این مهم یکی از خواستههای مقام عظمای ولایت است.
ارتقای سطح علمی و معنوی در بین اساتید بسیجی از ضروریات است
وی با بیان اینکه اساتید بسیجی در دانشگاهها از رسالت خطیری برخوردار هستند، افزود: اساتید بسیجی باید قدردان نعمت الهی به منظور حضور در این مجموعه باشند که شکرگذاری به درگاه خدای متعال در خدمترسانی به جامعه نمود پیدا میکند.
نبوی ارتقای سطح علمی و معنوی در بین اساتید بسیجی را یکی از ضروریات دانست و ادامه داد: این پذیرفتنی نیست که استادی نام بسیجی را با خود یدک بکشد ولی جزو انسانهای کمسواد باشد و این تصور را در بین اذهان به وجود آورد که وی از بسیجی بودن خود قصد کسب پرستیژ را دارد.
وی تأکید کرد: استاد بسیجی باید به گونهای باشد که دانشجویان در انتخاب خود، اولویت را به وی دهند که اگر اینچنین شود ما توانستهایم دین خود را نسبت به بسیج اساتید ادا و اعتبار آنها را افزایش دهیم.
اساتید بسیجی باید ایجادکننده فضای اسلامی در دانشگاهها باشند
مسئول بسیج اساتید استان مازندران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اساتید بسیجی باید ایجادکننده فضای اسلامی در دانشگاهها باشند، اظهار داشت: اساتید بسیجی نباید نسبت به رفتار و اخلاق دانشجوی خود بیتفاوت باشند بلکه باید با رفتار و گفتار خود در شکلدهی فضای اسلامی در دانشگاهها اثرگذار باشند.
وی با بیان اینکه نباید نسبت به مسائل پیرامون خود بیتفاوت بود، افزود: یک بسیجی باید در برخی موارد از خود هزینه کند که توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از مواردی است که ورود به آن در برخی جاها هزینه دارد.
نبوی با بیان اینکه اساتید بسیجی دارای تأثیرات فرهنگی فوقالعادهای هستند، اظهار داشت: دشمنان امروز با استفاده از ابزارهای جنگ نرم اعم از دیپلماسی علم و فناوری، فرهنگی، مذهبی و قومیتی در پی استحاله فرهنگی کشورهای اسلامی هستند پس باید از هر نظر مراقب و هوشیار بود.
به گفته وی دشمنان به مانند موریانه بر اعتقادات جوانان و نوجوانان رسوخ کردهاند و در پی تخریب آن برآمدهاند که این مهم باید مورد توجه جدی باشد.