آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۱۳۰
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه زنجان:

لزوم مشاوره با دانشجو بعضا از آموزش به او بالاتر است

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه زنجان گفت: همان‌طور که همه مسئولان و خانواده‌ها برای آموزش به فرزندان خود تلاش و دغدغه فراوانی دارند، ارائه مشاوره به آن‌ها را نیز باید در اولویت قرار دهند؛ چراکه گاها لزوم این امر از آموزش بالاتر است.

اباذر چراغی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، تصریح کرد: متآسفانه همواره شاهد بوده‌ایم که دانشجو بعد از بروز استرس و اضطراب و نیز عدم درمان و مشاوره با افت تحصیلی شدیدی مواجه شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه مشاوره‌ دانشجو می‌تواند موانع و مشکلات سایر بخش‌ها را نیز رفع کند، افزود: همواره حواس‌پرتی، عدم تمرکز، اختلالات خلقی، عقیدتی و عمده مشکلات معاونت، دانشجویی یا فرهنگی است؛ مرکز مشاوره با نیروهای‌ مجرب و کاربلد، می‌تواند این موانع و مشکلات را رفع کند.

 

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه زنجان بیان داشت: به عقیده من باید راه‌های مقابله با استرس و اضطراب به دانشجویان آموزش داده شود، در صورت عدم پیشگیری و ابتلاء دانشجو به بیماری‌های روانی، از جلسات مشاوره و گاها مصرف قرص نیز استفاده می‌شود.

 

چراغی به آمار بالای مراجعه دانشجویان دانشکده فنی‌مهندسی اشاره کرد و افزود: به دلیل مشکلات و سختی‌های موجود در دروس و رشته‌های فنی، همواره این دانشکده آمار بالایی در مراجعه به مرکز دارد که همواره جای شکر آن باقی است؛ چراکه عدم مراجعه خود دردسر دیگری به‌همراه خواهد داشت.

 

وی معاونت دانشجویی دانشگاه را متصددی افتتاح این مرکز و نیز متقبل هزینه‌های آن برشمرد و تصریح کرد: برای ارائه مشاوره از دانشجویان هزینه‌ای اخذ نخواهد شد.

 

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه زنجان بیان داشت: در این مرکز تمامی خدمات مشاوره‌ای عقیدتی، حقوقی، رفتاری، تحصیلی و مشاوره قبل از ازدواج صورت می‌گیرد.

 

چراغی گفت: همواره سخنانی در دل دانشجویان وجود دارد که نمی‌تواند آن‌ها را به والدین، اساتید و نزدیکان خود بگویند؛ مرکز مشاوره دانشگاه جایی است که دانشجویان آزادانه می‌توانند درل‌دل کنند.

 

وی در پایان از همه مسئولان خواست تا مرکز مشاوره را جزو ارکان اصلی دانشگاه شمرده و در ارتقا سطح کمی و کیفی آن تلاش کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار