کد خبر:۲۱۴۸۵۲
استاندار خراسان رضوی در بازدید از بافت فرسوده حرم مطهر رضوی:

اولویت برنامه‌های استانداری خراسان رضوی اجرای طرح‌های نیمه کاره است

استاندار خراسان رضوی در بازدید از بافت فرسوده حرم مطهر رضوی گفت: اولویت برنامه‌های استانداری اجرای طرح‌های نیمه کاره است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدحسین فروزان‌مهر صبح امروز در چهارمین روز کاری خود از طرح‌های بهسازی اطراف حرم مطهر بازدید کرد و در این دیدار که از ساعت شش صبح به مدت یک و نیم ساعت به طول انجامید شهردار مشهد و جمعی از مسئولان استان وی را همراهی کردند.


وی از طرح‌های سلسبیل قرارگاه شهید نورعلی شوشتری، ‌پروژه امید و طرح پارکینگ طبقاتی مجد بازدید و از آخرین وضعیت این پروژه‌ها مطلع شد.


استاندار خراسان رضوی هدف اصلی خود در استانداری را اجرای طرح‌های باقی‌مانده دولت در مدت مسئولیت خود دانست و مهم ترین اقدام خود در این زمینه را تامین مالی پروژه‌ها عنوان کرد.


فروزان‌مهر با طرح این موضوع که مشهد یکی از 28 شهر دارای بافت فرسوده ایران است، گفت: 2200 هکتار بافت فرسوده در مشهد است که 366 هکتار آن در اطراف حرم مطهر قرار دارد.


وی تشکیل کمیته پیگیری بافت‌های فرسوده در استانداری را مورد نیاز دانست و ادامه داد: برای کمک به این طرح‌ها در حال رایزنی با دولت هستیم.


در گزارشی که شهردار مشهد به استاندار ارائه داد مشکلات طرح بهسازی اطراف حرم مطهر رضوی بیان شد.


محمد یژمان، شهردار مشهد در این دیدار گفت: اطراف حرم مطهر رضوی دارای سه فاز است که فاز سوم آن اجرا شده و فاز دوم و اول آن در حال اجرا است.


وی با ارائه اینکه فاز دوم در سال 95 و فاز اول در سال 97 اتمام می‌یابد، اجرای این طرح‌ها را مشروط به تامین مالی پروژه‌ها دانست.


شهردار مشهد مشکل اصلی بهسازی را آزادسازی املاک بیان کرد و گفت: بانک‌ها حاضر به هزینه اجرای 50 درصد پروژه‌ها هستند؛ در حالی که 65 درصد هزینه‌های هر طرح در آزادسازی املاک است که بانک‌ها حاضر به تامین مالی این بخش نیستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار