کد خبر:۲۱۸۹۳۷
مسئول گروه بهداشت روان مرکز بهداشت کرمان:

مصرف شیشه در بین دانش آموزان و دانشجویان رو به افزایش است

مسئول گروه بهداشت روان مرکز بهداشت استان کرمان با اشاره به اثرات کاذب لذت بخش و سریع مصرف شیشه گفت: مصرف این ماده در بین دانش آموزان و دانشجویان رو به افزایش است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، علی بهرام نژاد امروز در سمینار یک روزه «ایدز، آسیب پنهان» در دانشگاه آزاد بردسیر تصریح کرد: آموزش عموم مردم جامعه، مشاوره افراد در معرض خطر ،کنترل خون و فرآورده های خونی و نظارت دقیق بر استریل بودن وسایل و ابزارهای گروه های پزشکی و پیرا پزشکی در هنگام اجرای اقدامات پزشکی از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری ایدز است.

 

وی کم آبی، فقر، اعتیاد و ایدز را از معضلات بزرگ دنیا امروزی دانست و افزود: 1999 ماده اعتیاد آور در دنیا وجود دارد که اعتیاد آورنده ترین و خطرناک ترین آن مصرف آمفتامین ها یا شیشه است.

 

مسئول گروه بهداشت و روان مرکز بهداشت استان کرمان، مصرف شیشه را عامل اصلی بروز رفتار های پرخطر جنسی دانست و خاطرنشان کرد: مصرف شیشه موجب تخریب اجزاء روانی انسان می گردد.

 

بهرام نژاد، مواد اعتیاد آور را به سه دسته، مخدرها، محرک ها و توهم زا ها تقسیم کرد و افزود: خیلی از ارتباطات جنسی پرخطر، سوء ظن، بدبینی، رفتار های ضد اجتماعی مانند قتل، خود کشی و تجاوز  ناشی از مصرف شیشه است.

 

وی به اثرات کاذب لذت بخش و سریع شیشه اشاره کرد و گفت: متاسفانه مصرف این ماده در بین دانش آموزان و دانشجویان روبه افزایش است.

 

مسئول گروه بهداشت و روان مرکز بهداشت استان کرمان، علائم مصرف شیشه را  افزایش سر خوشی شدید، افزایش تمرکز، افزایش اشتها، افزایش ضربان قلب،گشادی مردمک ها، تعریق، افزایش درجه حرارت بدن و تشنج عنوان کرد و افزود: جنون، توهم ،هذیان، اختلالات خلقی، کاهش وزن، ریزش مو، ضایعات قلبی-عروقی، آلزایمر، اختلالات جنسی، اضطراب و رعشه از دیگر عوارض مصرف شیشه است.

 

در پایان این سمینار، جلسه پرسش و پاسخ توسط دانشجویان برگزار شد.

 

 سمینار یک روزه « ایدز، آسیب پنهان» در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان پیرامون راههای انتقال و پیشگیری از ایدز و به همت شبکه بهداشت شهرستان و مرکز مشاوره و راهنمایی دانشگاه آزادبردسیر با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان و استادان در سالن همایش های این دانشگاه برگزار شد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار