به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعید عبدالحسینی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد امروز در آغاز به کار سومین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای جهان اسلام که با حضور 50 هیئت از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد مقدس آغاز به کار کرد، با اشاره به برگزاری دو دوره کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی به میزبانی آستان قدس رضوی گفت: نخستین دوره این کنفرانس آبان ماه سال 89 با هدف بررسی چالشها و بهرهگیری از فرصتهای پیش روی و کمک به بهبود جریان گردشگری سلامت در کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی به میزبانی بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مشهد برگزار شد.
وی افزود: نخستین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی با حضور هیئت هایی از 20 کشور عضو کنفرانس اسلامی به همراه سفرا و نمایندگان سیاسی کشورهای پاکستان، ترکیه، بنگلادش، ازبکسان، عراق، مالزی، اندونزی و چندین کشور دیگر جهان اسلام و همچنین 300 نفر از تجار ، اساتید و کارشناسانی از سازمان های بین المللی و جهانی برگزار شد.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی بیان کرد: همچنین تصویب تشکیل انجمن گردشگری سلامت کشورهای اسلامی با هدف گسترش همکاری های کشورهای مسلمان در زمینه گردشگری سلامت، دستاورد نخستین دوره این کنفرانس بود که در هفتمین نشست وزرای گردشگری کشورهای اسلامی (ICTM) مورد تقدیر و حمایت قرار گرفت.
عبدالحسینی با بیان اینکه دومین دوره این کنفرانس نیز آذر ماه سال گذشته با حضور 26 کشور اسلامی به میزبانی بیمارستان رضوی در مشهد مقدس برپا شد، گفت: با توجه به حضور چهرههای علمی، مسئولان، مدیران و کارشناسان حوزههای گردشگری و درمان کشور فرصت خوبی برای معرفی توانمندیهای ایران برای جذب درمان جویان و گردشگران بینالمللی فراهم کرد.
وی بیان داشت: سومین دوره این کنفرانس علمی با حضور 50 هیئت از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی امروز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد به عنوان الگو و پایگاه گردشگری کشور که در این راستا گام های بزرگی برداشته است، آغاز به کار کرد و پذیرای مقالات علمی کارشناسان خواهد بود.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی بیان کرد: در این کنفرانس وزیران گردشگری کشورهای اسلامی، سفرای کشورهای اسلامی مقیم ایران، نماینده سازمان جهانی جهانگردی(UNWTO) و جمعی از صاحبنظران و متخصصان حضور دارند.
عبدالحسینی در ارتباط با محور سخنرانی کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی گفت: نحوه استانداردسازی، نقش بیمه در توسعه گردشگری سلامت، چگونگی تعامل با تورگردانان و بخش اجرایی مرتبط از اصلی ترین محورهای سخنرانی کنفرانس گردشگری سلامت به شمار میرود.
وی درباره تعامل فرابخشی در برگزاری این کنفرانس گفت: آستان قدس رضوی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران در برگزاری این کنفرانس همکاری دارند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: در حاشیه برگزاری این کنفرانس نیز نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردها و توانمندیهای گردشگری سلامت برپا می شود.