نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به حماسه 9 دی گفت: وفاداری، به حکومت اسلامی و ولایت یکی از نشانههای بصیرت است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حدادعادل شب گذشته در مراسمی که به مناسبت سالروز سفر مقام معظم رهبری به یزد و همچنین هفته بصیرت به همت دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان در یزد برگزار شد، تصریح کرد: 9دی از روزهایی است که از سه سال اخیر وارد تقویم انقلاب شده است و در کنار ایامی همچون 22 بهمن و 12 فروردین جز روزهای خاص قرار گرفته است.
وی افزود: این روز با روزهای دیگر انقلاب یک فرق اساسی دارد؛ چراکه روزهای دیگر انقلاب یادآور مبارزه امام(ره) و مردم با طاغوت و درگیری ها بود و قهرمان آن نیز امام راحل می باشد؛ اما 9دی برآمده از فتنه ای است که در داخل کشور و بعد از پیروزی انقلاب حاصل شده و قهرمان آن نیز مقام معظم رهبری است و مردم نیز در ادامه بیعت با امام(ره)، با مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس بیان داشت: با حماسه 9 دی چند اصطلاح سیاسی نیز وارد این انقلاب شد که شامل، فتنه، بصیرت و جنگ نرم بود که این اصطلاحات در این برهه از زمان برجسته شد و مصداقی بارز در 88 پیدا کرد.
حدادعادل تصریح کرد: در سال 88 و قبل از انتخابات بازار انتخابات بسیار گرم بود و هیجان بسیاری در کشور و بویژه تهران وجود داشت؛ اما درگیری وجود نداشت و مردم نیز با حضور 85 درصدی خود آماری افتخارآمیز را برای کشور بوجود آوردند که رهبری نیز در فردای آن روز از مردم تشکر کردند؛ اما متاسفانه حوادث پس از آن این شیرینی را به کام مردم تلخ کرد که باعث بوجود آمدن 9دی شد.
وی افزود: برخی از افراد در این زمان قصد داشتند که بهانه به دشمن دهند که انقلاب اسلامی در انتخابات تقلب کرده و داغ تهمت را به پیشانی این انقلاب بزنند که در این راستا دشمنان نیز از آنها حمایت کردند و خوشحال شدند که ضربه هایی به نظام زده شد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: در جریان فتنه 88 فضای جامعه غبارآلود شد، به نحوی که تشخیص حق از باطل را دشوار کرده بود که دلیل ناامیده شدن آن به فتنه توسط رهبری نیز همین بوده است.
حدادعادل گفت: تنها راه عبور از فتنه، بصیرت بود که بارها نیز مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردند، که شامل مولفه هایی همچون فریب شهرت افراد را نخوردن، تامل در جهت مشخص کردن جریانات پشت سر افراد، سنجش حرف ها و واکنش دشمنان نسبت به حرکت می شود و اگر این مولفه ها را رعایت کنیم هرگز گمراه نخواهیم شد.
وی تصریح کرد: من در تاریخ زندگی خود که شاهد بسیاری از راهپیمایی ها و تظاهرات بوده ام، هیچ کدام از این حرکت های عظیم مردمی را همچون 9 دی ندیده بودم و شوریدگی، التهاب و خشم مردم به نحوی بود که نمی توان آن را با هیچ کدام از تاریخ های دیگر مقایسه کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: مردم در این روز نشان دادند که دست از انقلاب نمی کشند و به دشمنان نیز این پیغان را دادند که برای ما در واشنگتن نمی توانید و نباید تصمیم بگیرید و این خود ما هستیم که برای خود تصمیم می گیریم؛ چراکه ما مردمی نیستیم که تا وقتیی ببینیم قرآن ها بر سر نیزه است دست از حمایت حضرت امیر (ع) بکشیم.
حدادعادل گفت: یکی از نشانه های بصیرت وفاداری، به حکومت اسلامی و ولایت است و بی بصیرتی نیز منجر به سکولاریزه شدن می شود، که در آن گفته می شود حکومت اسلامی نباید وجود داشته باشد که این همان اسلام آمریکایی است و امام(ره) نیز ما را از این برحذر می داشتند.
وی افزود: ما باید بصیرت را چراغ راه آینده خود قرار دهیم و با استفاده از آن گردنه دیگری که در انتخابات 92 درپی داریم به خوبی بپیماییم و بار دیگر با حضور پرشور به پای صندوق های رای 9دی سیاسی دیگری خلق کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان با اشاره به سفرهای مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در هر سفر استانی، قبل از سفر بر روی این مناطق بررسی ویژه می کنند و با آگاهی کامل وارد هر استانی می شوند.
ایشان با دیدارهای متوالی که با اقشار مردم دارند برای استان برنامه ریزی و پس از آن برنامه ها را پیگیری می کنند؛ در این سفرها ایشان علاوه بر استان، جنبه های بین المللی آن را نیز مورد توجه قرار می دهند که یزد هم یکی از این سفرها بوده که برای کشور بسیار مهم بود.