محمود صادقی وزین در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص خدمات ارائه شده به زائران پیاده امام رضا (ع) بیان کرد: در شش محور ورودی فریمان، تربت حیدریه، نیشابور، سرخس و قوچان به مشهد 80 ایستگاه برپا شده که پایگاه هایی جهت درمان و ارائه دارو به زائران پیاده و غیر پیاده در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه افزود: 66 اسکان داخل شهری از 21 دی ماه به مدت سه روز پیش بینی شده است که در این خصوص پزشک، پرستار، دارو و سایر مواردی که به درمان و بهداشت ارتباط دارد، در نظر گرفته شده است تا زائران با بهره گیری از این خدمات با جسمی سالم به زیارت امام رضا(ع) مشرف شوند.
صادقی با اشاره به اینکه ارجاع بیماران و بستری آنان به صورت رایگان می باشد، عنوان کرد: برای هر ایستگاهی سه فرم ارجاع در نظر گرفته شده است، تا در صورت لزوم، بیماران با ارائه این فرم از خدمات فوق استفاده کنند.
دبیر ستاد زائران پیاده دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در خصوص پذیرش، ویزیت و ترخیص بیماران برای هر بیمارستانی رابطی در نظر گرفته شده است تا در این راستا همکاری لازم را با دانشگاه داشته باشند و بیمارستان ها نیز ملزم هستند، این خدمات را به صورت رایگان انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: طی هماهنگی های صورت گرفته در استانداری آمار زائران پیاده به مدیران پایانه ها جهت بازگشت آنان به شهر خود ارائه شده است که آمار ثبت نامی های زائران در این خصوص به 45 هزار مورد رسیده است و در صورت کافی نبودن اتوبوس از اتوبوس های واحد اتوبوس رانی برای تردد مسیرهای نزدیک استفاده می شود.
صادقی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارائه دارو در 66 اسکان داخل شهری 20 میلیون، جامعه پزشکان 500 میلیون و خیرین پنج میلیون هزینه کرده است.
دبیر ستاد زائران پیاده دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور 45 پزشک و 200 پرستار داوطلب تاکنون در حوزه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی در اسکان ها خبر داد.
وی به اهمیت اقدامات لازم جهت پیشگیری از بروز بیماری اشاره کرد و گفت: معاونت بهداشتی در این راستا جلساتی با مدیران کاروان و ارائه توصیه های پزشکی قبل از اعزام کاروان جهت پیشگیری ازبروز بیماری داشته است و روزانه 54 تیم پزشکی نسبت به اقدامات نظارتی و کنترل خدمت رسانی می کنند.