به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام سید حسین مومنی، شب گذشته در مراسم سوگواری شهادت نبی مکرم اسلام(ص) که در مسجد اعظم برگزار شد، با تاکید بر این که سبک زندگی امام حسین(ع) دارای ویژگی های مهمی بوده است، گفت: سیدالشهدا(ع) در غروب تاسوعا وقتی لشکر قصد حمله داشت فرصت خواست برای 4 عمل نماز، قرآن، دعا و استغفار که انسانی که این ویژگی ها را داشته باشد می تواند بحران ها را مدیریت کند و آرامش خود را حفظ کند.
مومنی با بیان این که اهمیت استغفار بسیار بالاست و انسان را برای رسیدن به اهدافش یاری می کند، خاطر نشان کرد: این که انسان همیشه خود را مقصر بداند شرط ظفر در همه بحران هاست.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به محاسبه هایی که بزرگان دین از عمل خود می نمودند، ابراز داشت: پس از این که انسان خود را محاسبه کرد اگر اعمال خوبی دید شکر می کند و باعث فزونی آن می شود ولی اگر عمل قبیحی دید استغفار می کند.
وی با خاطر نشان کردن این که نماز درست یقینا انسان را از بدی ها دور می کند، اظهار داشت: اگر فردی اهل نماز باشد و آفات اخلاقی را هم داشته باشد باید در وهله اول نماز خود را محاسبه کند.
مومنی با اشاره به این که مرحوم میرزا ملک آقای تبریزی در مجلسی که بوی غیبت می داد ننشست، تاکید کرد: وای بر آن روز که غیبت عادی شود، متاسفانه قبح غیبت ریخته شده است و با این که غیبت اشد از زنا است باز شاهدیم مردم از زنا کردن یک فرد متعجب می شوند اما از غیبت کردن خیر.
این استاد حوزه علمیه با توضیح این که برخی مطالب که در رسانه مطرح می شود غیبت مسلم است، بیان کرد: آیت الله ستوده در بحث علمی هنگامی که نام عالم دیگری آمد چون بوی غیبت به مشامش رسید از ادامه بحث خودداری کرد.
وی با تاکید بر این که باید محاسبه در مستحبات نیز صورت گیرد، خاطر نشان کرد: آیت الله بروجردی هنگام احتضار گریه می کردند و هنگامی که علت را جویا شدند گفت دیدید عمرمان تمام شد و کاری نکردیم، خدا از اخلاص عمل ما آگاه است و در مستحبات باید دید چقدر اخلاص به خرج داده ایم.
مومنی با بیان این که وقتی خداوند به حضرت ابراهیم(ع) وعده فرزند را داد همسرش شک کرد، گفت: خداوند به خاطر شک همسر ابراهیم نبی کاری کرد که نسل پسرش 400 سال زیر ستم قرار گیرند، اما آن ها بدلیل این که 40 شبانه روز ضجه زدند خداوند 170 سال به آن ها تخفیف داد و اگر ما شیعیان هم همین کار را می کردیم امام زمان(عج) نیز ظهور می کردند.