به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام حمید رسایی شب گذشته در همایش «بصیرت» که توسط فعالان فرهنگی مشهد برگزار شد، با اشاره به اقدامات برخی افراد که به دنبال ساخت بنی صدر از احمدی نژاد هستند، تصریح کرد: اینگونه افراد مراقب باشند که خودشان منتظری دوره جدید نشوند.
وی با اشاره به آیات قرآن که همیشه انسان ها در معرض آزمایش و امتحان هستند، افزود: انقلاب اسلامی ایران از ابتدا تا کنون همواره با بحران هایی مواجه بوده است و مردم باید نشان دهند چقدر پای انقلاب و ولایت فقیه می مانند.
نماینده مردم تهران و شمیرانات فتنه ها را در هر دوره سخت تر و پیچیده تر از دوره قبل دانست و بیان داشت: اگر در دوره ای درست عمل کردیم به این معنا نیست که هنوز هم همانگونه خواهیم بود؛ بنابراین نمی توان گفت در مورد فلان شخص صحبت نکنیم، چون او یار امام بوده؛ در حالی که باید دقت داشت که چه افرادی با امام می مانند.
حجت الاسلام رسایی فتنه های دهه اول انقلاب را به صورت تهاجم های بیرونی عنوان کرد و گفت: در این دوران جنگ های داخلی و تحرکات گنبد، سیستان، خوزستان و کردستان به وقوع پیوست که بعد از آنها چهار کودتا از جمله کودتای نوژه و واقعه طبس علیه انقلاب اسلامی ایران کلید خورد.
وی با بیان خاطره ای از فرزند امام خمینی(ره) در شب واقعه طوفان شن طبس افزود: سید احمد خمینی می گفت که در شب واقعه طبس امام خمینی(ره) به امام زاده صالح رفتند و تا نماز صبح مشغول دعا و مناجات بودند که نزدیک اذان صبح امام(ره) فرمودند؛ «خدارو شکر، بخیر گذشت...» و این زمانی بود که هنوز ما متوجه این اتفاق نشده بودیم.
مدیر مسئول هفته نامه 9دی با اشاره به وعده الهی بر حفاظت از مومنین بیان داشت: خداوند به مومنین می فرماید که شما از ایمانتان حفاظت کنید، محافظت از شما به عهده من است؛ بنابراین در طبس حیله دشمنان از طریق وزیدن باد دفع می شود که به گفته امام(ره) اینها مامور خدا هستند.
حجت الاسلام رسایی بد یا خوب بودن برخی مفاهیم را عقلی و ذاتی دانست و خاطرنشان کرد: مفاهیمی چون ظلم و بد یا خوب بودن آن در گرو زمان و مکان نیست، ولی برخی از مفاهیم مانند گرایش به اصول و یا اصلاح طلبی مفهومی است که حسن و قبح آن مشخص نیست، یعنی امام حسین (ع) برای اصلاح قیام کردند.
وی با اشاره به توطئه دیگر غرب علیه ایران گفت: استراتژیست های غربی به این نتیجه رسیدند که عده ای از مردم ایران بین دین داری و بی دینی، دین را انتخاب می کنند، ولی بین دین آسان و سخت، به دنبال دین آسان هستند؛ بنابراین در دوران اصلاحات خاتمی الگوی دین آسان شد، صانعی مرجع تقلید این دین و امثال حجاریان متولی دین آسان شدند؛ بنابراین در این صحنه امثال علامه مصباح یزدی متولی خشونت معرفی شد و این مسئله ادامه داشت تا زمانی که در کنفرانس برلین مردم متوجه شدند حرف اصلی آنها بر سر دین است؛ بنابراین کنار زده شدند.
نماینده مردم تهران عملکرد برخی افراد در فتنه 88 را نامطلوب دانست و افزود: برخی از این افراد در فتنه سال 78 پرچم دار مقابله با فتنه بودند؛ اما در فتنه 88 جزو ساکتین بودند و اینها اینقدر درگیر بودند که صدای مردم را نمی شنیدند و این افراد بعد از حماسه عظیم 9 دی پا به عرصه گذاشتند و از سکوت دست برداشتند و بعد از حماسه 9دی بسیاری انقلابی شدند.
رسایی با بیان این مطلب که وجود انقلاب متوقف به وجود اشخاص نیست، گفت: فتنه 88 و پس از آن حضور گسترده مردم در صحنه باعث شد انقلاب تا سال ها بیمه شود، ولی نباید از فتنه بعدی غافل شد و کلید واژه انتخابات آزاد از این گونه است که مقام معظم رهبری به درستی با طرح آن برخورد کردند.
وی از گفته های عسگر اولادی در مورد فتنه گران اظهار تعجب کرد و گفت: بزرگترین خیانتی که فتنه گران انجام دادند این بود که تکیه گاهی برای منافقین و بهایی ها شدند تا آنها بتوانند هر کاری که می خواهند، انجام دهند.