آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۸۵۲
نماینده وزارت خارجه در شمال شرق کشور:

300 هیئت خارجی سالانه برای همکاری بیشتر به ایران می‌آیند

نماینده وزارت خارجه در شمال شرق کشور نقطه شروع همکاری‌ها با کشورهای همسایه را بازدید از دستاوردهای طرفین دانست و گفت: سالانه نزدیک به 300 هیئت از کشورهای خارجی برای همکاری بیشتر به ایران می‌آیند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، غلام عباس اربابی دیروز در حاشیه بازدید سرکنسولگری های کشورهای همسایه از نمایشگاه دستاوردهای آستان قدس رضوی در مشهد اولین گام افزایش همکاری اقتصادی، صنعتی و علمی با کشورهای همسایه را بازدید از دستاوردهای کشورها دانست و گفت: به منظور آشنا سازی روسای نمایندگی های سرکنسولها با ظرفیت استان بازدیدهایی دوره ای برگزار می شود تا برای توسعه روابط در ابعاد مختلف زمینه سازی هایی انجام پذیرد.


وی با اشاره به بازدید سرکنسول های کشورهای ترکمنستان، افغانستان، عراق، قرقیزستان، پاکستان و نماینده سازمان ملل از نمایشگاه دستاوردهای آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: برنامه این مهمانان بازدید از موزه های آستان قدس از جمله موزه فرش، قرآن و هدایای مقام معظم رهبری و سپس بازدید از کاشی، آینه و کتیبه کاری های در حال اجرا، می ‌باشد.


رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور با اشاره به روند توسعه فعالیت های گسترش حریم حرم مطهر بیان داشت: از مسائلی که مورد توجه بازدید کننده ها قرار گرفته توسعه معماری و مسائل فنی مهندسی قبل و بعد از انقلاب است، البته دلیل برگزاری این نمایشگاه ها نیز منعکس شدن همین ظرفیت ها و ایجاد ارتباط با کشورهای همسایه می‌باشد.


اربابی به هیئت های کشورهای خارجی در مشهد اشاره کرد و گفت: سالانه نزدیک به 300 هیئت از کشورهای خارجی به ایران می‌آیند و نقطه شروع همکاری ها بازدید از دستاوردهای طرفین است که در صورت افزایش همکاری ها و تعامل ها، تفاهم نامه ها و قراردادهایی تنظیم خواهد شد.
 

وی در تشریح برنامه بازدید هیئت های خارجی تصریح کرد: به دلیل توانمندی های آستان قدس رضوی ابتدا دستاوردهای این آستان مقدس معرفی می شود و پس از آن به بازدید از شهرک های صنعتی، مجتمع های علمی و دانشگاهی و مناطق ویژه اقتصادی مثل سرخس پرداخته خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار