داودی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان اینکه مهم ترین تاثیر هدفمندی یارانه ها، باید تقویت تولید ملی باشد که در فاز اول نیز به این بخش توجه شد، تصریح کرد: از آنجایی که به دنبال این بودیم که کاهش قدرت خرید مردم جبران و شرایط اجتماعی اجرای هدفمندی یارانه ها مناسب شود، نسبت به مسئله تولید کمتر توجه کردیم.
وی با بیان اینکه در فاز دوم بر حمایت از تولید بیشتر تمرکز خواهیم داشت، افزود: به دنبال این هستیم که مشکلات بخش تولید را با نوسازی صنایع حل کنیم و صنایع داخلی در طی اجرای قانون هدفمندی، سراغ طرح هایی بروند که مصرف انرژی کمتری برای تولید کالا داشته باشد.
مدیر امور بودجه زیر بنایی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری بیان داشت: اگر نوسازی صنایع رخ ندهد، تولید کنندگان هنگام افزایش قیمت ها صدمه بیشتری می خورند.
داودی بهینه سازی مصرف انرژی را از سال ها قبل دانست و بر اصلاح خط تولید صنایع تاکید کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کاهش فشار اجتماعی در برابر کمتر توجه کردن به تولید، نتیجه مثبتی داشته یا خیر، گفت: به هر صورت باید این جبران فشار اجتماعی انجام می شد؛ چراکه وقتی چنین شوک بزرگی به اقتصاد وارد می شود، اولین مرحله مسائل اجتماعی و خانوارهای آسیب پذیر هستند؛ بنابراین باید مشکلات آن ها مهار می شد تا می توانستیم در مرحله بعد به تولید توجه کنیم.
مدیر امور بودجه زیر بنایی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در خصوص میزان حمایت از تولید در صورت اجرای فاز دوم هدفمندی ها خاطرنشان کرد: کمک به صنایع از طریق کمک های فنی و اعتباری است که در بودجه می بینیم، امسال به دنبال این بودیم علاوه بر ردیف حمایت های فنی و اعتباری، زمینه مشارکت بخش خصوصی را با دولت فراهم کنیم تا با هم پروژه های ملی را از پیش ببریم.