پایینبودن سرانه پرستاری از مشکلات دانشگاههای علوم پزشکی کشور است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسین مبارکی ظهر امروز در همایش پرستاران گیلان با عنوان همایش استانی قانون ارتقای بهره وری و تعرفه گذاری خدمات پرستاری و چالش های پیش رو که در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی بیمارستان پور سینا رشت برگزار شد، با اشاره به روند انجام قانون ارتقای بهره وری تصریح کرد: این قانون از اواخر سال 87 مطرح و به تصویب رسید و هم اکنون در حال اجر است.
وی افزود: با توجه به اینکه استاندارد نسبت نیروی انسانی پرستار به تخت در قسمت های مختلف بیمارستان ها و واحدهای مربوطه متفاوت است، در تلاشیم به استانداردهای واقعی نزدیک شویم.
مدیرکل نیروی انسانی و پشتیبانی وزارت بهداشت با بیان اینکه از شش ماه دوم سال 90 قانون ارتقاء بهره وری در کشور اجرا شده است، بیان داشت: اجرای این قانون متناسب با مشکلات و ساعات کاهش پرستاران مورد توجه قرار گرفته است.
مبارکی کمبود نیروی انسانی و پرداخت نشدن مطالبات را یکی از مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی برشمرد و افزود: مطالبات همه مراکز به طور کامل پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه قانون ارتقای بهره وری پرستاران اقدامی مهم و تاثیرگذار برای فعالیت روبه رشد این قشر لحاظ شده است، گفت: اجرای این قانون متناسب با مشکلات و کاهش ساعات پرستاران مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل نیروی انسانی و پشتیبانی وزارت بهداشت با بیان اینکه نسبت پرستاران به تخت های بیمارستانی کشور هم اکنون 0.7 نفر است، افزود: در گیلان نسبت پرستاران به تخت های بیمارستانی 1.2 است و نورم آن پایین تر از کشوری است.
مبارکی با اشاره به مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: پایین بودن سرانه پرستاری یکی از مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی است و وزارت بهداشت برای حل این مشکل کمیته ای را در استان ها راه اندازی کرده است تا با پایش این مشکلات در جهت برطرف کردن موانع پرستاران تلاش کند.