کد خبر:۲۳۰۰۵۵
استاد حوزه و دانشگاه در کرسی آزاداندیشی «حجاب و عفاف»:

مدیریت روابط مهمترین مسئله در ارتباطات مرد و زن است

نیلچی زاده با تاکید بر این که در ایجاد ارتباط با جنس مخالف باید مدیریت روابط در نظر گرفته شود، گفت: مدیریت روابط یعنی به صورت دقیق و آگاهانه اجازه شکل گیری روابط اجتماعی سالم و به دور خطا شکل گرفته و تا جایی که عقل حکومت می کند، برقراری ارتباط مشکلی نخواهد داشت.
مدیریت روابط مهمترین مسئله در ارتباطات مرد و زن است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، نیلچی زاده، استاد حوزه و دانشگاه در سومین کرسی آزاداندیشی عفاف و حجاب با موضوع «محدودیت روابط» که روز گذشته در دانشکده علمی کاربردی شفیعه برگزار شد، گفت: ما به هر میزان که از شیعی گری خود فاصله بگیریم، فساد بیشتری دامن ما را گرفته و آسیب پذیری در جامعه بیشتر می شود.
 
وی با بیان این که چادر نمادی اسلامی که بزرگان دینی ما همچون فاطمه زهرا(س) به آن مقید بوده است، اظهار داشت: چادر نماد مقدسی است که هر کسی ارزش پوشیدن آن را ندارد و کسی که آن را با خود همراه می کند باید شایستگی این جامه ی با ارزش را داشته باشد.
 
نیلچی زاده با تاکید بر این که در ایجاد ارتباط با جنس مخالف باید مدیریت روابط در نظر گرفته شود، خاطرنشان کرد: مدیریت روابط یعنی به صورت دقیق و آگاهانه اجازه شکل گیری روابط اجتماعی سالم و به دور خطا شکل گرفته و تا جایی که عقل حکومت می کند، برقراری ارتباط مشکلی نخواهد داشت.
 
وی افزود: سرمایه انسان در عرصه دینداری عقل است که باید در بانک دینداری مکانی مناسب برای این نعمت الهی در نظر گرفته شود تا به نحو احسن از آن بهره برداری گردد.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که محدویت یعنی این که من با تمام وجود از درون آزاد می باشم، گفت: محدودیت روابط یعنی عشق آری و هوس هرگز نباید وجود داشته باشد.
 
گفتنی است که در حاشیه این کرسی آزاد اندیشی فروشگاه پوشاک و ملزومات حجاب اسلامی برگزار گردید که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
 
خاطرنشان می شود که کرسی آزاد اندیشی با موضوع عفاف و حجاب به همت بسیج دانشجویی و مشارکت مدیریت فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی برگزار گردید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار