معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تحقیقات دانشجویی از دانشگاههای پیشرو در سطح کشور است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد علی عنایتی صبح امروز در چهارمین همایش سالیانه دانشجویی، پژوهشی و دومین همایش کشوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی، با بیان اینکه مقالات دریافت شده در این همایش از نظر کیفیت در سطح بسیار بالایی قرار دارد و در خور تقدیر است، تصریح کرد: این امر نشان می دهد که علاقه و انگیزه دانشجویان نسبت به مباحث تحقیقاتی افزایش بسیاری یافته است.
وی تبادل افکار و اندیشه را از اهداف اساسی برگزاری چنین کنگره هایی دانست و افزود: دانشجویانی که در زمینه تحقیقات فعالیت می کنند در بحث ها و کارگاه های علمی به صورت جدی وارد شوند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کسب موفقیت های به دست آمده در مباحث مربوط به تحقیقات دانشجویی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تحقیقات دانشجویی از دانشگاه های پیشرو در سطح کشور است.
عنایتی سرمایه گذاری در تحقیقات دانشجویی را نوعی سرمایه گذاری برای آینده کشور دانست و گفت: در پروژه های تحقیقاتی باید با فنون و روش های جدید به پاسخ دست یافت.
وی با تاکید بر اینکه خواندن و تحقیق از مهمترین سرمایه های دانشجویان است، گفت: در روش های تحقیقاتی، مطالعه و تئوری از گام های نخستین و موتور محرکه محسوب می شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برای ایجاد فناوری و سرعتبخشی در توسعه نیازمند پژوهش هستیم، بیان داشت: باید وقت خود را صرف تقویت و ارتقای بخش تحقیق و پژوهش کنیم.
عنایتی پژوهش را در تعلیم و تربیت و تضمین کارآمدی آن بسیار تاثیرگذار خواند و تصریح کرد: گسترش اندیشههای خلاق در نظام آموزشی امری ضروری است که باید تحقیق سرلوحه این نظام قرار گیرد.
وی استفاده بهینه از نتایج پژوهشهای علمی در توسعه و ارتقای کشور را ضروری خواند و بیان داشت: توسعه پایدار و همه جانبه در هر کشوری به نحو قابل توجهی در گرو گسترش کمی و کیفی فعالیت های پژوهشی آن کشور است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران دستیابی به پاسخهای درست و منطقی را با پژوهش امکانپذیر دانست و تصریح کرد: پژوهش جهل را از بین میبرد و حقایق را نمایان کرده و راه را برای برطرف کردن مشکلات پیچیده هموار میکند.
عنایتی با تاکید بر اینکه دانشگاه به عنوان مرکز تولید علم و فناوری بهترین مکان برای توسعه تحقیق است، افزود: دانشگاه ها باید تولید علم از طریق پژوهش را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی در پایان با اشاره به اینکه بلوغ پژوهشی در بین دانشجویان ایجاد شده است، بیان داشت: دانشجویان با جدیت در امر پژوهش و تحقیقات و کاربردی ساختن آنها، پاسخ های دقیق علمی به سنگ اندازی های دشمنان دهند.
لازم به ذکر است، چهارمین همایش سالیانه دانشجویی- پژوهشی و دومین همایش کشوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی با همت معاونت تحقیقات و فناوری و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری در حال برگزاری است.