به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فردوسی پور امروز در اختتامیه جشنواره تئاتر دانشجویی مشهد در دانشگاه آزاد این شهر تصریح کرد: 60 متن نمایشی از استانهای خراسان جنوبی و شمالی به ششمین جشنواره تئاتر دانشجویی مشهد ارسال شد که از بین این تعداد 48 متن پذیرفته و 38 متن باز بینی شد و در نهایت 16 متن به مرحله نهایی راه یافت.
وی افزود: بجنورد، قوچان و شیروان هر کدام دو متن، بیرجند سه متن، اسفراین و مشهد مشترکا یک متن و مشهد شش متن را راهی جشنواره کردند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به اینکه هفتمین جشنواره تئاتر دانشجویی سال آینده در بیرجند برگزار می شود، بیان داشت: جشنواره امسال نسبت به دوره های قبل رشد خوبی را تجربه کرده است و از جمله تفاوت های این دوره با دوره های قبل این است که در دوره های قبل تندیس خریداری می شد؛ اما امسال تندیس جشنواره توسط دانشجویان همین دانشگاه ساخته شد.
فردوسی پور در خصوص رسالتی که تئاتر بر عهده دارد، گفت: تئاتر یک خصوصیت بشری است؛ بنابراین نمی توان شاهد تکامل بشر بود و هنر دستخوش دگرگونی و تکامل نباشد، همچنین امروز حرف گفتنی برای مردم بسیار زیاد و هزاران حقیقت وجود دارد که به هزاران زبان جهت بازگوی آنها نیاز است.
وی در خصوص اهداف این جشنواره تصریح کرد: سازماندهی گروه های هنری و بازگوی تاریخ انقلاب، دفاع مقدس، شهدا و مسائل معنوی در قالب هنر از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد در پایان با اشاره به بیانات رهبر در خصوص اهمیت تئاتر ادامه داد: تئاتر و دیگر هنرهایی که در نیم قرن اخیر وارد ایران شدند، به طور طبیعی مغایر با مبانی اسلامی رشد کردند که باید این رشد غیر معقول را به سمت معقول سوق دهیم.
لازم به ذکر است، عنوان بهترین نمایشنامه به متن «شیر و شکر» از شهر مشهد اختصاص یافت.