حسین فرهادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در قم، فلسفه ی وجودی حرکت های جهادی را مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: حداقل حکمتی که در اردوهای جهادی که ما قادر به درک آن هستیم، رضایتمندی اهالی روستاها است.
مسئول سازندگی سپاه علی بن ابیطالب(ع) با اشاره به این که پیشرفت های زیادی در کمیت و کیفیت اردوهای های جهادی نسبت به سال های گذشته مشاهده می شود، خاطرنشان کرد: شور و هیجان و استقبال گرم دانشجویان بسیجی و همچنین آحاد و اقشار مختلف جامعه نویدبخش برکات زیادی می باشد.
وی افزود: انتظار ما این است که موقعیتی فراهم گردد تا همه ی دانشجویان در این اردوها شرکت کنند.
فرهادی با بیان این که معمولا گروه های جهادی قشر بسیجی می باشند، بیان داشت: امکان حضور دیگر دانشجویان در اردوهای جهادی و شرکت در فعالیت های سازندگی فراهم است.
مسئول سازندگی سپاه علی بن ابی طالب افزود: گروه های جهادی قم برای سراسرمناطق محروم کشور برنامه دارند و این فعالیت ها محدود به قم و اطراف آن نمی شود.
وی در تشریح برخورد روستائیان از گروه های جهادی، اظهار داشت: استقبال مردم روستا ازجهادگران بسیار خوب است، اما این موضوع مرتبط با فرهنگ سازی است که خود جهادگران انجام داده اند.
فرهادی یکی از اهداف گروه های جهادی را نیروپروری برای آینده کشور دانست و اظهار داشت: دانشجویان مدیران آینده کشور هستند و در این اردوها نحوه مدیریت جامعه را می توانند به صورت محدود تجربه نمانید.
مسئول سازندگی سپاه علی بن ابیطالب(ع) در پایان با تاکید بر این که تعامل در بین دستگاه های دولتی، مسئولین و جهادگران وجود دارد، خاطرنشان کرد: برای انجام امورات جهادی تامین مصالح و پشتیبانی های مادی توسط متولیان دستگاه های اجرایی و انجام و پیاده سازی آن توسط جهادگران صورت می پذیرد.