به گزارش «خبرگزاری دانشجو» ازمشهد، یحیی رحمتی دیروز در نشست خبری با اشاره به تولید صنایع دستی اصیل ایرانی در کشور اظهار کرد: در صنایع دستی کشور هنر اصیل، قدمت، معنویت و روح ایرانی دمیده شده است که این امر قابل مقایسه با تولیدات سایر کشورها نیست چون هریک از نقوش نگاشته شده در آثار بیانگر حالات هنرمند مربوطه است.
وی به شکلگیری نهضت صنعت هنر و پیشه در اروپا اشاره کرد و گفت: در راستای فرهنگسازی و کاربردی کردن هنرهای صنایع دستی در زندگی روزمره ایرانیان باید فرهنگسازی به صورت پایهای شکل گیرد که منشا تحول در این امر باشیم.
رحمتی یادآور شد: در راستای فرهنگسازی صنایع دستی باید مقولههای درگیر کردن مردم در بخش کوچکی از تولید آثار و همچنین تدوین برنامههایی برای فرهنگسازی اقشار مختلف و به ویژه دانشآموزان را مد نظر داشت.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطر نشان کرد: در سال گذشته 21 میلیون و 500 هزار نفر از سایت موزههای کشور بازدید کردند.
وی با بیان اینکه نوسانات ارزی در سال گذشته در این حوزه تاثیری نداشته اظهار کرد: نوسانات ارزی و افزایش نرخ دلار سبب رشد صنایع دستی شد زیرا یکی از خصوصیات این آثار وجود مواد اولیه در حوزه جغرافیایی است که این امر ارزآوری قابل توجهی را برای کشور به ارمغان آورد.
رحمتی از آموزش صنایع دستی در اداراتی مانند فنی و حرفهای، آموزش و پرورش و دانشگاهها یاد کرد و ادامه داد: آموزش صنایع دستی به هنرجویان توسط ادارات مختلف جای تقدیر دارد؛ این معاونت نیز با ایجاد تفاهم نامههای مختلف، صدور مجوز برای مراکز تازه تاسیس، تنظیم سئوالات امتحانی مراکز آموزشی و مشارکت در تدوین کتب درسی گامهای موثری برداشته است.